[A6 C5] Błędy komputera pokładowego
- goly191
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: A6 Forum
- Rocznik: 2000
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.4 165KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
nadal nie kumasz o co kamanszank pisze:Przy autochecku ciągle wyskakuje
zadam pytanie najprościej
czy te "błędy" zapalają się przy sprawdzaniu błędów automatycznie, czyli po naciśnięciu dynksa od zegara dwa razy, komp robi test wszystkich tych rzeczy, jeżeli ten test kończy się "OK" to oznacza że wszystko jest dobrze
to że palą się na czerwono to nic nie oznacza
bo wydaje mi się, że z tym właśnie walczysz
Witam ja mam ten sam problem tylko zapala mi się w czasie jazdy kontrolka oleju i ostrzegawczy z abs i obroty zanikają komunikat brak oleju i niesprawne hamulce abs po jakiś 5 min znika wszystko i jest ok , :shock: olej jest , ABS DZIAÂŁA ,//////////// już działa wina była części elektronicznej pompy abs
Ostatnio zmieniony 05 paź 2009, 19:25 przez ADAM77, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A6 / A7
siema chlopaki pokazala mi sie kontrolka i nieweim co oznacza [URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/04b ... 87191.html][IMG]http://images50.fotosik.pl/543/04ba7fc36d987191med.jpg[/IMG][/URL]
jest ona w 2 zedzie trzecia od lewej
jest ona w 2 zedzie trzecia od lewej
Witam klubowiczów,
Mam problem z komputerem, z tego co poczytałam na forum na autocheck'u, komputer nie działa i ciężko odczytać co jest napisane no, może jakieś skojarzenia po tych zdjęciach?
na 1 jest "chyba" HR i to mi piszczy podczas jazdy, a to 2 nie mam pojęcia.. pomożecie zbłąkanej kobiecie
?
![Obrazek]()
![Obrazek]()
Mam problem z komputerem, z tego co poczytałam na forum na autocheck'u, komputer nie działa i ciężko odczytać co jest napisane no, może jakieś skojarzenia po tych zdjęciach?
na 1 jest "chyba" HR i to mi piszczy podczas jazdy, a to 2 nie mam pojęcia.. pomożecie zbłąkanej kobiecie

Dziękuję dobry człowieku 
dzieli nas 164 km
ale ile wyświetlacz plus wymiana
?
Poza tym jeszcze muszę wymienić moduł komfortu (ale najpierw kazali mi to zdemontować u elektryka żeby się dowiedzieć jaki tam numer jest żeby zamówić), oraz nie działa mi klima więc podobno jakieś (wiatraczki? o.O) lub silniczki- amnezja nie pamiętam podobno nie jest to duży koszt.

dzieli nas 164 km

Poza tym jeszcze muszę wymienić moduł komfortu (ale najpierw kazali mi to zdemontować u elektryka żeby się dowiedzieć jaki tam numer jest żeby zamówić), oraz nie działa mi klima więc podobno jakieś (wiatraczki? o.O) lub silniczki- amnezja nie pamiętam podobno nie jest to duży koszt.
Ostatnio zmieniony 01 kwie 2016, 17:15 przez Mayszel, łącznie zmieniany 1 raz.