bo caly czas flesze migaly (jeszcze na oczy nie widze) a nikt nic nie wstawia ,co tak paskudnie wyszlo :?:
[Holandia] Może jakiś spocik
http://www.futurumshop.nl/ice.cgi?a_ssr ... 4wodMUDoqQ :-Dmengelajn8609 pisze:fajnie marus tylko nie mam namiotu
-
mengelajn8609
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Henryk
- Rocznik: 2000
- Moje auto: Allroad C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.8 174KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
dokladnie z gadzetami to musimy napisac do bartka fajnie byloby jakbysmy wszyscy byli w koszulkach taka prawdziwa rodzinka AUDI heh WIECIE ja proponowalbym tak jak mowil Marek zeby pod namiotkami przenocowac.Szczerze to NAJLEPIEJ byloby spotkac sie w piekna ciepla sobote lipcowa ekipa zrobic grilla ja napewno bym wzial i nie martwic sie ze w nastepny dzionek do pracy tylko cieszyc sie spotkankiem no i wtedy mozna popic troooszke;) wstac w Niedziele pogadac i leciec do domku.i gadka nie bedzie ustawac hehe bede ze swoja to moge polewac heh
-
mengelajn8609
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Henryk
- Rocznik: 2000
- Moje auto: Allroad C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.8 174KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
Nieee no mysle ze nie ma sensu wysylac do NL.
Kazdy z nas dosc czesto lata do PL wiec jak juz bedziesz mial "towar" to daj nam znac my sie zgadamy kto bedzie jechal i wyslesz wtedy na pl adres do tego kogos.
Tak apropo koledzy/kolezanki dla usprawnienia akcji "chcem koszulke/naklejke/kubek/kaledarzyk", zrobic juz jakas liste. Bede pierszy
Dopisywac sie a ja bede aktualizowal temat.
A/D...............Koszulka..........Naklejka............Kaledarzyk........Kubek
SYCKO----------2-------------------1----------------------------------------
zbys20 ---------1-------------------------------------------------------------
Kazdy z nas dosc czesto lata do PL wiec jak juz bedziesz mial "towar" to daj nam znac my sie zgadamy kto bedzie jechal i wyslesz wtedy na pl adres do tego kogos.
Tak apropo koledzy/kolezanki dla usprawnienia akcji "chcem koszulke/naklejke/kubek/kaledarzyk", zrobic juz jakas liste. Bede pierszy
Dopisywac sie a ja bede aktualizowal temat.
A/D...............Koszulka..........Naklejka............Kaledarzyk........Kubek
SYCKO----------2-------------------1----------------------------------------
zbys20 ---------1-------------------------------------------------------------
Ostatnio zmieniony 26 maja 2009, 08:14 przez Sycko, łącznie zmieniany 1 raz.