Chciałbym się dowiedzieć czy zbiornik paliwa benzynowy może zastąpić zbiornik diesla Gdyż posiadam nie wielki przeciek baku i nie wiem czy ktoś się podejmie roboty tego baku a dostępność zbiornika do Audi A6 C4 2.5 TDI Avant Quattro jest dość trudna
Jeżeli ktoś ma jakiś pomysł bardzo byłbym wdzięczny za porady i sugestie , z jakiego Audi mógłbym zapożyczyć zbiornik??
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 17 maja 2009, 14:00 przez Mas7a, łącznie zmieniany 2 razy.
Rozmawiałem z jednym zaprzyjaźnionym kolesiem których handluje częściami niemieckich aut oraz zaproponował mi zbiornik od Audi A6 C4 Sedan Quattro 2.6 lub 2.8 motor twierdząc że ten zbiornik będzie się nadawał tylko trzeba będzie właśnie wstawić swój pływak bo zbiornik jest taki sam , :roll: i już sam nie wiem co robić bo nie chcę aby specjalnie demontował go z tej Audiczki a potem on może nie pasować
:idea: A może ktoś wie czy da się pospawać zbiornik diesla spawarką tlenową czy może ktoś się tego podejmuje :idea:
Właśnie w tym jest rzecz że nie mam jak tego porównać , na allegro nie ma zbiorników do Audi A6 w Dieslu a mój wyciągać i porównać ze zdjęciem to raczej nie przejdzie
Kolego wszystko pięknie cudownie , ale nie wiem czy Ty wiesz ale chodzi mi o zbiornik do Quattro a to już jest różnica , bo podobno one składają się z dwóch zbiorników :
Jeden jest większy czyli ten główny a drugi to mały i są one podobno połączone złączka która właśnie też jest nie kiedy defektem w quattro
Widzisz ja też to znalazłem na allegro , ale to nie to, sztuką jest odszukać do quattro. Hey