instpud pisze:prawie jak bym patrzał na swoją... a jakies fotki z wnetrza??
ogólnie fura mmmiodzio...
i czekamy na kolejne zdjęcia po modyfikacjach... pozdr i powodzenia
oraz gratulacje takiej bryki! :D

Dzięki

Jak już pisałem fotki są jeszcze z ogłoszenia - następne (z wnętrza również) dodam jak znajdę trochę czasu :-P
censored pisze:ÂŁadny avancik:)
Koła większe bym założył i lusterka w chromie, idealnie spasują do całości. Relingi też można by na chromowane zmienić. No i lampy tylnie z in pro do avanta:))
Ksenon też masz chyba nie ori?
Na większych felgach Audi może wygląda i lepiej, ale na razie przez jakiś czas zostanę na tych (bardzo mi sie pododają :lol: )
Odnośnie ksenonów, to napisałem to, bo tak było w opisie samochodu - widzę, że mam soczewki w lampach, ale czy jest to ksenon prawdziwy, to nie wiem - kompletnie się na tym nie znam <smuty>
Lusterka i relingi w chromie - właśnie planuję takie modyfikacje, jednak chciałbym o coś zapytać - czy można coś takiego po prostu zrobić samodzielnie, chodzi mi o pochromowanie relingów i obudów lusterek? Z tego co widzę, to relingi są metalowe (więc nie było by problemu chyba), natomiast lusterka to plastik, ale z tego co widzę na np. allegro, takie gotowe chromowane obudowy też są z plastiku - więc dlaczego by nie spróbować poszukać jakiejś firmy, która się podejmie pochromowania plastiku :-? Co o tym sądzicie
Pozdrawiam!