Witam, prośba o pomoc. Podczas jazdy na wprost na regularnych nierównościach ( fale na asfalcie) strasznie puka coś w okolicy lewego przedniego koła. Byłem na szarpakach - wszystkie wahacze ok, dodatkowo wymieniłem drążek z końcówką oraz poduszke amortyzatora. Podobne stuki prz przejżdzaniu przez zwalniacze poprzeczne na asfalcie, które można spotkać na osiedlach. Pomocy co to może być - luz w przekładni?
[ Dodano: 2009-05-11, 07:46 ]
Koledzy pomóżcie. Zastanawiałem się czy może tak pukać amorek?
[A6 C5 2,4] Stukanie w okolicy lewego koła
No nie wiem Panowie u mnie koles na diagnostyce odrazu powiedział ,że mam banan do wymiany... Oczywiście sa dwa wymienione 8-)
Ja jakoś tak bez pomyślunku wymieniałem te wachacze
co chwile jakis mi padał... Ale jeszcze wtedy nie byłem zapisany na forum A6 Klub Polska... Całe szczęscie odpukać problemy sie skonczyły i mam nadzieje ,że nie zaczną bo troche kasy poszło wszystkie wachacze powoli zostały powymieniane ale pewnie dwa razy tyle zapłaciłem ile bym zapłacił za komplet lemfordera odrazu :roll:
Ale za głupote sie płaci :oops:
Ps. Jeśli Ci coś puka i nie mogą tego znaleźć to powiedz by sprawdzili czy czasami amorki nie wylały i nie sa do wymiany...
Ja jakoś tak bez pomyślunku wymieniałem te wachacze

Ale za głupote sie płaci :oops:
Ps. Jeśli Ci coś puka i nie mogą tego znaleźć to powiedz by sprawdzili czy czasami amorki nie wylały i nie sa do wymiany...