[A6 C5 2,5TDI] kierunek i stop
-
- Forum Audi A6 / A7
[A6 C5 2,5TDI] kierunek i stop
witam wszystkich miałem taki problem a6-c5-25tdi-nie-odpala-vt9517.htm i mam nadal jeszcze nie został rozwiązany a pojawił sie następny, przy włączaniu kierunkowskazu mruga 3 stop sygnał "mrugania" wydaje sie być poprawny. myslicie ze to zbiek okoliczności czy ktoś sprawe spaprał??
- gumisv6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomasz
- Rocznik: 1995
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0TDI 204KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
miałem podobnie tyle że w c4, pierwsza bardzo ważna rzeczą to sprawdź czy masa jest dobrze podłączona z tyłu w bagażniku po lewej stronie pod światłami przynajmniej tak jest w c4 przeczyść zobacz czy jest zaśniedziały może pomorze u mnie śrubka sie ta odkręciła zaczął gubić obroty, nie szedł tak jak trzeba, pływak nie działał prawidłowo może to też jest przyczyna że nie chce odpalać w Twoim przypadku
-
- Forum Audi A6 / A7
- gumisv6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomasz
- Rocznik: 1995
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0TDI 204KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
no to dobrze 
ta elektronika to ma swoje humory zawsze na specjalna okazje
u mnie też tak było że raz dobrze raz źle nie chcę tutaj nic zapeszać w Twoim przypadku czy coś ale poprostu proponuję Ci sprawdź sobie ta mase czy masz dobrze przykręcona w bagażniku dla spokoju
u mnie też tyle zachodu było komputery za 500zł wymieniać kazali, pływak w baku, wtryski sam myślałem że to pompa paliwa, a taka mała śrubeczka i kabelek powodował paraliż całej elektroniki samochodu...
z pozdrowieniami

ta elektronika to ma swoje humory zawsze na specjalna okazje

u mnie też tak było że raz dobrze raz źle nie chcę tutaj nic zapeszać w Twoim przypadku czy coś ale poprostu proponuję Ci sprawdź sobie ta mase czy masz dobrze przykręcona w bagażniku dla spokoju

u mnie też tyle zachodu było komputery za 500zł wymieniać kazali, pływak w baku, wtryski sam myślałem że to pompa paliwa, a taka mała śrubeczka i kabelek powodował paraliż całej elektroniki samochodu...
z pozdrowieniami