[Spoty Gdańskie] Niedziela 18:00 Manhatann
- Murzyn
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Paweł
- Moje auto: A6 C4
- Rocznik: 1993
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0TDI 204KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
[Spoty Gdańskie] Niedziela 18:00 Manhatann
Witam serdecznie
Po konsultacjach z Administarcja i modami A6klub.pl oraz A4Club.eu - A4 Club Polska mam zaszczyt zaprosic Was na organizowane juz spoty w regionie.
Od 1.05.2009 bedziemy spotykac sie wspolnie na naszych lokalnych spotach.
Na ÂŚlasku takie spoty trwaja juz dlugiu okres czasu, wiec zywie nadzieje ze i w Waszym regionie rozwina sie owocnie
Szczególowe info o spotach znajdziecie tu:
http://www.a4club.eu/index.php?topic=6097.0
GALERIA
Zapraszam do dyskusji i do dowiedzenia spotów
[size=40pt]SPOTY 3-MIEJSKIE[/size]
[size=32pt]W kazda Niedzielę o godzinie 18:00 w Centrum Handlowym MANHATANN w Gdańsku-Wrzeszczu al. Grunwaldzka 82, na parkingu podziemnym, poziom -3, w okolicach myjni samochodowej[/size]
[size=28pt]Zapraszam wszystkich bardzo serdecznie ![/size]
[move][size=34pt]Do zobaczenia[/size][/move]
[size=16pt]Nr telefonu moge wyslac na PW[/size]
Po konsultacjach z Administarcja i modami A6klub.pl oraz A4Club.eu - A4 Club Polska mam zaszczyt zaprosic Was na organizowane juz spoty w regionie.
Od 1.05.2009 bedziemy spotykac sie wspolnie na naszych lokalnych spotach.
Na ÂŚlasku takie spoty trwaja juz dlugiu okres czasu, wiec zywie nadzieje ze i w Waszym regionie rozwina sie owocnie
Szczególowe info o spotach znajdziecie tu:
http://www.a4club.eu/index.php?topic=6097.0
GALERIA
Zapraszam do dyskusji i do dowiedzenia spotów
[size=40pt]SPOTY 3-MIEJSKIE[/size]
[size=32pt]W kazda Niedzielę o godzinie 18:00 w Centrum Handlowym MANHATANN w Gdańsku-Wrzeszczu al. Grunwaldzka 82, na parkingu podziemnym, poziom -3, w okolicach myjni samochodowej[/size]
[size=28pt]Zapraszam wszystkich bardzo serdecznie ![/size]
[move][size=34pt]Do zobaczenia[/size][/move]
[size=16pt]Nr telefonu moge wyslac na PW[/size]
Witam was chlopaki, ja jestem organizatorem ww. spotow w Gdansku i z mila checia chcialbym was osobiscie zaprosic, niestety od nas jest jak na razie malo liczna grupa, ale mam nadzieje, ze wspolnymi silami rozkrecimy nasz region zarowno u Was jak i u Nas
Pozdrawiam i do zobaczenia w niedziele
Przypominam o spociku w niedziele w centrum handlowym Manhatann w Gdansku-Wrzeszczu Poziom -3 tam gdzie myjnia samochodowa. Ja bede juz pewnie przed 18 i bede czekal, czerwone audi A4 8-)
Pozdrawiam i do zobaczenia w niedziele
Przypominam o spociku w niedziele w centrum handlowym Manhatann w Gdansku-Wrzeszczu Poziom -3 tam gdzie myjnia samochodowa. Ja bede juz pewnie przed 18 i bede czekal, czerwone audi A4 8-)
-
- Forum Audi A6 / A7
:)
aha rozumiem. jutro raczej na bank nie wpadne bo jedziemy na spot do Bukowiny na trasie 214 między lęborkiem a sierakowicami do ma_pok'a. ale postaram się zawitać na skwerek w jakąś sobotegoly191 pisze:niefeniks07 pisze:rozumiem że te spoty w Manhattanie są cykliczne i odbywają się co tydzień w ndz :?: :!: tak :?:
A6 spotyka się na skwerku w soboty ok 19.00
P.S. a macie chłopaki abonament na parkowanie na skwerku wykupiony :?: :-P Bo tam teraz chyba parkometry wstawili, dobrze widziałem :?:
Pozdrawiam :!:
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marcel
- Moje auto: S6 C5
- Rocznik: 2002
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.8 FSI 210KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
Bartek z tym pytankiem musisz się udać do a4 klubu. A6 spotykamy się co drugi tydzień na skwerku. Zapraszamy. Tu masz link do tematu 3citymoze-spotkanko-co-wy-na-to-vt4765,690.htm
Fiat 126 BIS, Fiat 125, Opel Omega 2.0
Opel Calibra 2.0
Audi C4 93r 2.6 ABC, Audi A6 99r 2.4 ARJ
Audi A6 Avant 03r 3.0 ASN
Opel Calibra 2.0
Audi C4 93r 2.6 ABC, Audi A6 99r 2.4 ARJ
Audi A6 Avant 03r 3.0 ASN
- goly191
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: A6 Forum
- Moje auto: A6 C5
- Rocznik: 2001
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.4 165KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
oj ciężko powiedzieć kiedy był ostatni, wakacje to sezon ogórkowybolo2o1o pisze:z tego co pisze mr.Pit spoty są co drugi tydzień na skwerze o 19:00, tylko że nie wiem kiedy był ostatnio...Więc nastepny spot odbywa się...?
może od września się coś zmieni
śledź ten temat, bo tam jest dyskusja
3citymoze-spotkanko-co-wy-na-to-vt4765,1110.htm