Sklep Ipart
Sklep
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive

[Serwis] Zabrze - Mechanika i Elektromechanika POLEWCZAK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jaszczur-gl
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

[Serwis] Zabrze - Mechanika i Elektromechanika POLEWCZAK

Post autor: Jaszczur-gl » 17 sty 2009, 11:19

Mechanika i Elektromechanika Samochodowa S.C.
Ryszard Polewczak
ul. K.Kingi 4 (boczna ul. Lompy)
41-806 Zabrze
Tel: 0-501-931-896
032/277-30-73

Mogę z czystym sumieniem polecić ten warsztat. Naprawiam tam już moje trzecie auto.
Jeździ do niego naprawdę dużo ludzi ( dlatego z terminami jest nieraz ciężko ).
Specjalizuje się w autach grupy Vag.
Kiedyś sam pracował w ASO lecz od paru lat ma swój warsztat.

Najważniejsze że jest uczciwy, zna się bardzo dobrze na VW/Audi i jest tani.

Nie naciąga ludzi na kasę.
Ma profesjonalne podejście do auta.

Naprawdę polecam

poniżej mapka dojazdowa:
Obrazek
Ostatnio zmieniony 14 kwie 2009, 23:12 przez Jaszczur-gl, łącznie zmieniany 1 raz.
Moja Srebrna Ślicznotka. Chip V-tech
Moja Była :(
Usunieto pkt 29 regulaminu

Awatar użytkownika
Jarecki
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Henryk
Rocznik: 1998
Moje auto: A6 C5
Nadwozie: Limuzyna
Silnik: 2.4 AGA 165KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Manual
Paliwo: Benzyna
Kontakt:

Post autor: Jarecki » 17 sty 2009, 11:28

popieram w 100 % ten warsztat :mrgreen:
sam serwisuje w tym warsztacie moją Niunie :-)

Awatar użytkownika
kameleon
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: kameleon » 08 lip 2009, 21:34

Nadszedł czas żebym i ja kogoś polecił. Z czystym sumieniem polecam zakład pana Polewczak - czekałem na termin 3 dni ale się opłacało. Facet fachowo podchodzi do sprawy i nie odwala fuszerki. Jakby coś to śmiało dzwońcie doradzi i naprawi.

pozdrawiam
Kameleon

Awatar użytkownika
BLACK_A6
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

OSZUTTTTTTTTTTTTTTTT I ZLODZIEJ

Post autor: BLACK_A6 » 27 sie 2009, 17:13

Koledzy głeboko zastanówcie sie co piszecie.Polecacie polewczaka w zamian za obnizenie ceny uslugi a tak naprawde jezeli to bylby czlowiek uczciwy koszt i tak wyszedlby o 70% mnie bez zbednej wymiany dobrych czesci.Człowiek to najwiekszy OSZUST !!!!! i ZÂŁODZIEJ!!!!!!!!! Rowniez na poczatku bylem zadowolony z uslug lecz po pewnym czasie od uprzejmej osoby dowiedziałem sie o wszystkich zbednych operacjach które byly przeprowadzone na moim auci z ktore sam placilem grube pieniądze.Jestescie zadowoleni poniewaz wasze auto jezdzi ale panowie zastanowcie sie powaznie czy warto wymieniac cos co jest dobre i za to na dodatek płacic !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Jaszczur-gl
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Re: OSZUTTTTTTTTTTTTTTTT I ZLODZIEJ

Post autor: Jaszczur-gl » 27 sie 2009, 18:58

BLACK_A6 pisze:Koledzy głeboko zastanówcie sie co piszecie.Polecacie polewczaka w zamian za obnizenie ceny uslugi a tak naprawde jezeli to bylby czlowiek uczciwy koszt i tak wyszedlby o 70% mnie bez zbednej wymiany dobrych czesci.Człowiek to najwiekszy OSZUST !!!!! i ZÂŁODZIEJ!!!!!!!!! Rowniez na poczatku bylem zadowolony z uslug lecz po pewnym czasie od uprzejmej osoby dowiedziałem sie o wszystkich zbednych operacjach które byly przeprowadzone na moim auci z ktore sam placilem grube pieniądze.Jestescie zadowoleni poniewaz wasze auto jezdzi ale panowie zastanowcie sie powaznie czy warto wymieniac cos co jest dobre i za to na dodatek płacic !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kolego uzasadnij swoją wypowiedź bo nie mogę się z tobą zgodzić. Wyjaśnij o co chodzi.
Moja Srebrna Ślicznotka. Chip V-tech
Moja Była :(
Usunieto pkt 29 regulaminu

Awatar użytkownika
krischm
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: krischm » 27 sie 2009, 21:24

Każdy ma swój warsztat lepszy czy gorszy. Najlepiej samemu zrobić i kłopotu niema, A kasa w kieszeni zostaje :-D

mazek
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: mazek » 31 sie 2009, 11:17

Tylko że samemu to trzeba umieć i mieć części :) co do warsztatu Pana polewczaka to mam mieszane uczucia, bo z jednej strony widać że gościu ma ogromną wiedzę ale z drugiej jaki problem laika naciągnąć i powiedzieć mu że jest coś do wymiany skoro i tak się nie za bardzo znam,co do niepotrzebnych napraw też mam wrażenie że kolega ma racje, coś zgrzytało w zawieszeniu stwierdził ze końcówka drążków kierowniczych wymieniłem ale dalej zgrzyta :(:( , takim zgadywaniem to można wymieniać po kolei całe zawieszenie, a przecież nie o to chodzi, jakby mnie było na to stać to bym sobie kupił nowe A6 w salonie. Także ani nie polecam ani nie odradzam tego serwisu, bo to prawda gościu ma wiedzę ogromną, ale czy jest uczciwy tego nie wiem. Trzeba albo zaufać i robić jak mówi albo szukać sobie innego serwisu. Przecież nie każdy jest taki sam i nie każdy ma takie same wymagania. kurde ale sie rozpisałem ... hehehe

jerzy g-3
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: jerzy g-3 » 24 wrz 2009, 19:18

Witam właśnie mam problem s tym mechanikiem nie chce uwzglednić reklamacji tylko wymysla inne pierdoły i znam go parenascie lat jak robił jeszcze w besmarekśie a teraz jak ma swojich pracowników to juz całkiem cos innego wymieniałem rozrząd to auto palił bardzo cieżko powiedział że paski muszą się ułożyc a okazało się że był zle ustawiony zapłon mało tego po wymianie jak wiechałem na kanał to szok kable wisiały jak popadło , dlatego jak teraz jade to jestem przy nich do końca naprawy koniec kiwania i partactwa.
jerzy-g3

Awatar użytkownika
stasiuszef
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Forum Audi
Rocznik: 1999
Moje auto: A6 C5
Nadwozie: Limuzyna
Silnik: 2.8 ACK 193KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Manual
Paliwo: Benzyna+LPG
Kontakt:

Post autor: stasiuszef » 25 wrz 2009, 19:48

jerzy g-3 pisze:powiedział że paski muszą się ułożyc
....dobre :lol: po prostu fachowiec pierwszej wody, nie ma co!!!
usunieto !!

krzys124
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: krzys124 » 26 wrz 2009, 23:12

zapytał bym go na czym polegac ma owe ich ulozenie - w zyciu gorszej pierdoły nie słyszałem .MAM DO NIEGO RAPTEM RZUT BERETEM bo jestem z bielszowic , ale po takim tekscie (jesli to prawda) strach bym mial do niego zawitac
Ja polecam warsztat w BIELSZOWICACH ul. hmmm boczna Kokota Pytac o Kopanskiego, a jak go juz znajdziecie to o muszkieta .
W Zabrzu ... Pana JACKA obok komisariatu policji na Porebie -Gaduła straszna , ale fajny gosc :mrgreen: ja sobie go chwale , choc nie wszystko zrobi ... :mrgreen:
teraz mercedes w-210 2.7 CDI
Jednak jak nie ma gwiazdy to nie ma jazdy .

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polecam (spoza Forum)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl