Z czystym sumieniem polecam sklep S-Auto Wrocław ul. Kościuszki 135 www.s-auto.pl
Zakupiłem u nich całe dosłownie całe przednie zawieszenie lemfordera do A6 C4 i zrobili mi taką cene że na allegro nie opłacało się nic kupować. A byłem tam pierwszy raz i jako klient detaliczny.
-wahacze 2 x 360 zł
-tuleje sanek przednie(te wciskane) 2 x 63 zł
-tuleje sanek tylne(takie duże wkręcane w nadwozie tuż za sankami na 3 torxy,mocujemy do nich wahacz)
2 x 129 zł
-poduszki amortyzatorów 2 x 95 zł
-końcówki drążków kier. 2 x 62 zł
-nowe śruby sworzni wahaczy z ASO 2 x 11 zł
Wszystko lemforder.
...wcześniej miałem inne tanie części,ale to była szmira która wybiła się po kilku tyś km.
Także polecam ten sklep. Posiadają wiele części do aut od ręki(typowych pierdółek które ciężko dostać , np. plasticzki do otwierania w fotelach 3D,GOLF IV) a gdyby czegoś nie było na magazynie to czas oczekiwania jest krótki.
Z nimi odrazu trzeba zaczac rozmowe ze na alledrogo to odrazu sprawdzaja i daja nizsza cene sami tez sie wystawiaja .Obsluga zalezy ktory pracownik ale ogolnie polecam.
także polecam s-auto, a zarazem odradzam fote... Jako że należą do tej samej grupy, myślałem że ceny także mają takie same... Niestety za hydropopychacze tak mnie skroili (a raczej ojca którego wysłałem aby mi kupił) że moja noga nigdy więcej tam nie postanie... Cena w focie wyszła dwukrotnie wyższa niż w s-auto (te same części i firma)