[warsztat] Polecam Wrocław
[warsztat] Polecam Wrocław
"Auto serwis" Klimasa 4 Sam szef ma A6 i zna problemy audi.
Ostatnio zmieniony 18 mar 2012, 23:27 przez Mundak1, łącznie zmieniany 5 razy.
Polecam, przede wszystkim za fachowość, kto chce może przeczytać moją część wątku z w dziale z klimatyzacją. Temat:"[ A6 C6] Problem z układem wentylacji - sterowanie nawiewem" - opisałem moją historię walki z brakiem sterowania klimatyzacją. W czasie walki z klimatyzacją, jeden ze "speców" znalazł mi również,komputerowo uszkodzone 2 poduszki od silnika, koszt bagatela 1200zł.(dobrze, że ich nie kupiłem) Na szczęście trafiłem przypadkowo do tego warsztatu i tam okazało się, że jest coś innego: 3 poduszka za jedyne 290zł. Wcześniej wydałem full kasy na innych mechaników, bez rezultatu. Dlatego napisałem więcej niż zamierzałem, bo nie są to mechanicy tylko od brania kasy za nic,ale za zrobioną solidnie robotę. A tam tego doświadczyłem. I myślę,że od tego jest forum A6, aby sobie pomagać. Tyle w temacie.
Ostatnio zmieniony 18 lut 2012, 22:22 przez Mundak1, łącznie zmieniany 2 razy.
Przepraszam, ale nie bardzo rozumie co mam zmienić, bo chętnie to zrobię tylko proszę administratora o sugestię. Co jest nie tak? Regulamin przeczytałem, czy jest tu jakaś kryptoreklama z mojej strony?Andi 2.5 tdi pisze:Mundak1, Popraw proszę tytuł tego wątku zgodnie zregulaminem. Zastosuj w nim odpowiednie tagi. W przypadku nie poprawienia, zostanie on usunięty
Mam nadzieję, że teraz jest dobrze, jeżeli tak, to dzięki za cierpliwość moderatorowi, jeżeli jeszcze coś nie pasuje, to proszę o wyrozumiałość. Pozdrawiam i życzę każdemu zdobycia jak największej wiedzy z tego forum dla użytkowników A6-ki.Andi 2.5 tdi pisze:Mundak1, w regulaminie jest okreslone : jak nalezy zalozyc temat w tym dziale i jak go nazwac ,dodajac tagi (nawiasy kwadratowe. regulamin-dzialu-polecam-odradzam-vt2902.htm