Sklep Ipart
Sklep
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive

Naprawy silników V6, V8, V10, V12 VAG i nie tylko, skrzyń biegów itp

ODPOWIEDZ
jankow

Naprawy silników V6, V8, V10, V12 VAG i nie tylko, skrzyń biegów itp

Post autor: jankow » 13 lip 2020, 23:19

Witam,

Panowie, chciałbym bardzo polecić firmę S-Garage Mechanika Pojazdowa, Rydzyno 14A, 09-410 Rydzyno.
Bardzo długo szukałem speca, który wykona wymianę rozrządu w moim 3.0 TDI. Chciałem aby był to ktoś
kto naprawdę zna silniki grupy VAG. Znalazłem firmę 400km od siebie, a właściwie to razem ponad tysiąc
km bo mieszkam zagranicą. Trafiłem na bardzo kompetentnego Pana Damian z S- Garage.
Rozrząd wymieniony perfekcyjnie. Poza tym regeneracja rozrusznika, alternatora. Wymiana paska osprzętu z
rolkami. Czyszczenie dolotów, EGR, miski olejowej, usunięcie zapocenia spod pokrywy rozrządu itp itd
Wykonano bardzo wiele prac po drodze. Silnik pracuje bajecznie. Naprawdę warto pojechać właśnie tam.
Codziennie wieczorem fotorelacja z robót, szczegółowe objaśnienie wykonanych prac. Pan Damian ponadto
naprawia skrzynie biegów manualne jak i automatyczne.
Młody, bardzo kompetentny mechanik, który wiedzę o naprawach silników i skrzyń wyssał z mlekiem matki :)
Opinie w internecie i na FB same 5.0 więc mówią za siebie.

tnijurl.com/aeeef14bc53c/
pl-pl.facebook.com/sgaragemechanika

Jeśli ktoś potrzebuje więcej info to proszę na priv. Rzadko kogoś polecam ale tu naprawdę warto zawitać.

Dawid80A6
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Re: Naprawy silników V6, V8, V10, V12 VAG i nie tylko, skrzyń biegów itp

Post autor: Dawid80A6 » 16 mar 2021, 12:35

Tak się skusiłem że idiota z tego warsztatu wykończył silnik do tego się nie przyznał sprawa idzie do sądu tyle z tego Polecam

sruba50
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: marek
Rocznik: 2009
Moje auto: A6 C6
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.7TDI 180KM
Napęd: FWD
Skrzynia: Manual
Paliwo: Diesel

Post autor: sruba50 » 16 mar 2021, 13:35

a co zepsuł ?

Dawid80A6
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Dawid80A6 » 16 mar 2021, 19:16

Była wymiana rozrządu nawalił tyle uszczelnienia że zatkały się kanały olejowej po 25 dniach około 4 tys silnik się zatarł bo nie było smarowania na wale bo był kanał zatkany Zwalił na pompę żeby umyć ręce tak samo podpisał się jego rzeczoznawca z PZMOT Dwóch biegłych odemnie jak zobaczyli nie mogli uwierzyć co za partacz uszczelniacz wszędzie

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polecam (spoza Forum)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl