Może jakbyśmy we dwójke do Mieto pojechali to jakiś upuścik by zrobili (ja też muszę naprawić tylko nie bardzo chcę samemu wyciągać zegary a tam chyba oni sami to zrobią)
Dzięki za ciekawą propozycję, choć przyznam że wolałbym bliżej i podjechać osobiście niż postawić auto na kilka dni i czekać za przesyłką.
Ale będę miał to na uwadze.
diabeelek, można by i tak. Poczekam jeszcze trochę, może ktoś jeszcze coś doradzi.
A nie ma kogoś w okolicach Warszawy tak w promieniu maksymalnie 100km, kto zregeneruje wyświetlacz za w miarę dobrą cenę? bo jednak 500-600zł to niezła suma... (tzn. mało adekwatna do tak małej robótki )
Wczoraj dokonałem wymiany FIS koszt 350 zł gościu dojeżdża do klienta około godzinki i nowy fis działa w aucie nic klejone wszystko fachowo lutowane rok gwarancji . zadowolony numer do gościa kom 663979209. pozdrawiam wszystkich i zdrowych wesołych świąt
andi1971 To jakaś firma? Wystawia faktury, czy gwarancja na słowo?
Wstawia je w samochodzie i przy takich temperaturach, czy trzeba mieć garaż?
Cena 350 PLN z dojazdem to w porównaniu z http://www.aceef.pl/ dojazd gratis. Chyba trzeba kasę zbierać?
Również pozdrawiam wszystkich życząc zdrowych i wesołych świąt.
U mnie ów gość był tydzień temu.Zadzwoniłem w piątek wieczorem i w sobotę rano był już u mnie .
Wyświetlacz po prostu bajka.Wcześniej nic nie było widać a teraz...wpatruje się w niego zamiast na drogę.Polecam.