[Usługa] Historia serwisowa po nr VIN
Re: [Usługa] Historia serwisowa po nr VIN
Wielkie dzieki grzemo za ten kontakt, działa w 100% albo i szybciej, rano napisałem i przelałem 55 / za expres / po 2 godzinach miałem gotową historięgrzemo pisze:Jak w temacie. Jak ktoś zainteresowany kontaktować się na comoaligato@wp.pl
Gość konkretny i szybko działa co nieraz ma ogromne znaczenie, szczególnie przy kupnie (wieczorem dałem vin, na drugi dzień godz 11 historia serwisowa była już u mnie).
Skorzystałem, więc śmiało mogę polecić.
co przyśpieszyło moją decyzję o zakupie

Adiczka jak z salonu, pachnie skórą, zadbana i wychuchana "szwajcar", niewielkie prawie niezauważalne ślady użytkowania wszystko zgodne z historią
Z czystym sumieniem mogę polecić comoaligato@wp.pl usługa dosłownie ekspresowa.
W piątek późnym wieczorem wysłałem przelew i zapytanie w sobotę około godziny 11 miałem już historię auta
W piątek późnym wieczorem wysłałem przelew i zapytanie w sobotę około godziny 11 miałem już historię auta

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Polecam usługi comoaligato@wp.pl. Sprawnie, szybko i skutecznie. Mnie osobiście przybliżyło do zakupu upatrzonej sztuki 

- Mazdomania
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Gosia
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 4.2 326KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Lecho
- Rocznik: 2001
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.8T 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
rowniez polecam comoaligato , dziala na prawdę ekspresowo! sprawdzalem juz kilka audi u niego i wszystko sie zgadza, akurat ostatnie z nich wyslal mi wczoraj-takze potwierdzam ze nadal jest aktywny, dostajecie historie w pdfie i spis kodów wyposażenia z jakim auto wyjechalo z fabryki
pozdr
pozdr
Ostatnio zmieniony 04 lip 2014, 07:52 przez Lechoooo, łącznie zmieniany 1 raz.
jak wyżej polecam kolegę comoaligato@wp.pl - wszystko szybko i sprawnie sprawdzone i przesłane