AWRacing - polecam tunera!!!
- Kamil_2.7BiT
- Forum Audi A6 / A7
AWRacing - polecam tunera!!!
Jak w temacie! To co Adam zrobil z mojego wozidla jest trudne do opisania. Mody robione od A do Z, pelen profesjonalizm i ogromne doswiadczenie. Polecam z czystym sumieniem.
AWRacing @ 329/494
- Kamil_2.7BiT
- Forum Audi A6 / A7
proste rzeczy ale efekt na duży plus!
Usunięcie katalizatorów oraz prekatów, regeneracja układu wydechowego, wyrzucenie drugich sond lambda, eliminacja programowa i fizyczna systemu SAI oraz strojenie dające przyrost prawie 80KM i 150nM - nie poznałem samochodu!
Wszystko w expressowym tempie bez owijania w bawełnę. Sprawnie i rzeczowo zrobiona robota!
Usunięcie katalizatorów oraz prekatów, regeneracja układu wydechowego, wyrzucenie drugich sond lambda, eliminacja programowa i fizyczna systemu SAI oraz strojenie dające przyrost prawie 80KM i 150nM - nie poznałem samochodu!

Wszystko w expressowym tempie bez owijania w bawełnę. Sprawnie i rzeczowo zrobiona robota!
AWRacing @ 329/494
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Piotrek
- Rocznik: 2000
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7T 230KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
Kamil_2.7BiT pisze:proste rzeczy ale efekt na duży plus!
a to expressowe tempo to ... ?
a i kwotę jeśli możesz na PW podrzucić bo planuje modzić niebawem

- Kamil_2.7BiT
- Forum Audi A6 / A7