Serdecznie polecam właściciela tej firmy Ryśka który jak dla mnie jest prawdziwym MAGIKIEM jeśli chodzi o elektryke i elektronike oraz sprzęt AUDIO VIDEO.
Nie wiem od czego zacząć bo jeździmy do niego już od kilku lat , zawsze w sprawach związanych z elektryką - zawsze pomaga. Jeszcze nigdy nie odesłał mnie z kwitkiem, potrafi poprostu wszysto, zajmuje się głównie Audi ale też Volkswagenem i Porshe... Jeśli miałabym wymienić jego usługi to :
naprawa czujek cofania,
elektr szyb i lusterek
wgrywanie polskiego menu,
nowe mapy navi,
poprawianie po innych "specach",
przerabia instalacje z anglików itd...
Ogólnie z czym do niego nie pójdę wszystko naprawi.
Zawsze załatwi brakującą część , wszystko poprzerabia...
Jeśli chodzi o ceny nie są niskie ale przynajmniej adekwatne do tego co robi ten człowiek.
ADRES:
http://www.autofil.com.pl/
[warsztat] [usługa] AUTO FIL Wrocław SprzętAudio i nie tylko
- Laksander
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
Dodam jeszcze że zakłada i wymienia również zawieszenie pneumatyczne oraz przerabia reflektory xenonowe...
Ja dzisiaj przyjechałam do niego z pytaniem o głośniczek od parktronika i opowiadam mu że mam zalane amortyzatory a on do mnie że ma na miejscu nowe za 800zł komplet (do pneumatyki oczywiście)
Rysiu jest poprostu Mistrzem w tym co robi i zna odpowiedzi chyba na wszystkie pytania związane z Audi.
Ja dzisiaj przyjechałam do niego z pytaniem o głośniczek od parktronika i opowiadam mu że mam zalane amortyzatory a on do mnie że ma na miejscu nowe za 800zł komplet (do pneumatyki oczywiście)

Rysiu jest poprostu Mistrzem w tym co robi i zna odpowiedzi chyba na wszystkie pytania związane z Audi.
oto mój Sline 

- mateuszma85
- Forum Audi A6 / A7