postanowiłem podzielić się swoimi wrażeniami o tym serwisie w tym dziale po ostatnich moich doświadczeniach.
Choć jest to ASO fiata, to tak na prawdę naprawiają wszystkie samochody i są w tym dobrzy.
Ja mam Audi, siostra citroena, szwagierka forda a ciotka naprawiała u nich megankę po kolizji.
Nigdy nie zawiodłem się na ich naprawach ani nikt z mojej rodziny.
Ceny bardzo przystępne jak na ASO (zwłaszcza jak się porówna z cenami AUDI

Za wymianę moich klocków i tarcz wzięli 130 pln
U siostry za wymianę oleju podczas, której i tak sprawdzili zawieszenie i hamulce wzięli 185 pln z materiaałami a szwagierka za rozrząd do forda FUSION 1,4 zapłaciła z częściami 700 pln

Mechanicy naprawdę ok a i obsługa miła i fachowa - kawka, herbatka a nawet darmowe auto zastępcze przy dłużych naprawach, trwających kilka dni.
Piszę to wszystko pod wrażeniem moich ostatnich doświadczeń- jechałem z Krakowa do BB i auto zaczęło pływać po drodze - diagnoza flak. Dokulałem się do nich na niskim ciśnieniu w przedniej oponie.
Była godzina 17:05 a warsztat jest czynny do 17:00.
Nie dość, że mi pomogli i zostali po godzinach naprawiając mi oponę to jeszcze jako stałemu klientowi nie policzyli za to ani złotówki

Naprawdę polecam bo w dzisiejszych czasach ciężko o dobry kontakt ze swoim serwisantem a tym bardziej jak z ciebie nie zdziera kasy za każdy drobiazg.