Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[serwis] Auto-Alex Kozy koło Bielska-Białej

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
gryfi
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

[serwis] Auto-Alex Kozy koło Bielska-Białej

Post autor: gryfi » 21 sie 2012, 11:29

Witam,
postanowiłem podzielić się swoimi wrażeniami o tym serwisie w tym dziale po ostatnich moich doświadczeniach.
Choć jest to ASO fiata, to tak na prawdę naprawiają wszystkie samochody i są w tym dobrzy.
Ja mam Audi, siostra citroena, szwagierka forda a ciotka naprawiała u nich megankę po kolizji.
Nigdy nie zawiodłem się na ich naprawach ani nikt z mojej rodziny.
Ceny bardzo przystępne jak na ASO (zwłaszcza jak się porówna z cenami AUDI :( )
Za wymianę moich klocków i tarcz wzięli 130 pln
U siostry za wymianę oleju podczas, której i tak sprawdzili zawieszenie i hamulce wzięli 185 pln z materiaałami a szwagierka za rozrząd do forda FUSION 1,4 zapłaciła z częściami 700 pln <lol>
Mechanicy naprawdę ok a i obsługa miła i fachowa - kawka, herbatka a nawet darmowe auto zastępcze przy dłużych naprawach, trwających kilka dni.
Piszę to wszystko pod wrażeniem moich ostatnich doświadczeń- jechałem z Krakowa do BB i auto zaczęło pływać po drodze - diagnoza flak. Dokulałem się do nich na niskim ciśnieniu w przedniej oponie.
Była godzina 17:05 a warsztat jest czynny do 17:00.
Nie dość, że mi pomogli i zostali po godzinach naprawiając mi oponę to jeszcze jako stałemu klientowi nie policzyli za to ani złotówki <rotfl> .
Naprawdę polecam bo w dzisiejszych czasach ciężko o dobry kontakt ze swoim serwisantem a tym bardziej jak z ciebie nie zdziera kasy za każdy drobiazg.
Moje byłe miłości:
A6 c4 1,8 20v (125 KM), A4 b5 1,8T (180 KM), A6 c5 2,8 v6 quattro (193 KM), A4 b5 2,4 v6 quattro avant (165 KM), S4 c4 4,2 v8 quattro (290 KM), A6 c5 1,8T (150 KM), A4 b5 2,8 v6 quattro avant (193 KM)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polecam (spoza Forum)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja