FAÂŁDZIK pisze:koledzy potrzebuję opinii na temat tego warsztatu, zamierzam dać tam autko m.in. do chipowania ale wcześniej chciałbym się czegoś więcej o nich dowiedzieć
kolega z Przemyśla robił u nich Passata i jest zadowolony, zdarzało mu się do nich dzwonić o kolesie przez telefon byli w stanie po objawach powiedzieć mu co jest grane, zatem z jego wypowiedzi da się wywnioskować, że kolesie są kompetentni, jednak jedna opinia to dla mnie za mało i czekam na wasze
http://www.at2000.pl/
Nie mam o tym warsztacie najlepszego zdania. Może coś się zmieniło, ale ja do nich w życiu nie pojadę. Nie dosyć, że nie zrobili jak chciałem to jeszcze przy odbiorze próbowali wyciągnąć więcej kasy.W ogóle, przez kilka lat na forach głośno o nich było. Tyle, że sama żółć i narzekania.
A co do chip'a. Dlaczego nie próbujesz umówić się z Rogalem na Mineralnej w Warszawie. Gość uchodzi za najlepszego fachmana w kraju od 2.5 TDI. Za "chipsa" bierze 1100zł. Z paliwem do Warszawy wyjdzie Ci to samo co u tych dziadów z AT2000, a poziom wiedzy i obsługi - nieporównywalny.Rogal przed "zabiegiem" robi Ci logowanie dynamiczne. Jeżeli coś jest nie tak - nie wgrywa programu, tylko radzi co trzeba naprawić i wysyła do domu. Baaardzo porządny gość. Wiem, bo byłem.Nie zachipowałem bo wyszły zapieczone kierownice spalin w turbinie. POLECAM.