Witam, przeglądając ogłoszenia na otomoto zauważyłem dwa ogłoszenia z jednym autem tylko , że różnica był co do ceny i przebiegu natomiast tablice zostały takie same .(zwróćcie uwage na diode od alarmu na lewym słupku przy kokpicie, oraz blokade skrzyni biegów) Wałek na max-a
http://otomoto.pl/audi-a6-avant-xenon-k ... 88754.html
http://otomoto.pl/audi-a6-3-2-fsi-255-k ... 17168.html
a i jeszcze jedna rzecz auto jest najprawdopodobniej sprowadzone z Hanoweru lub Hamburga a na plakietce wymiany oleju jest serwis w Dortmund
[A6 C6] Wałek na otomoto Uwaga!na to audi
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Takie rzeczy ... z mniejszym przebiegiem jest tansza...
a juz w ogole fenomenalna jest cena... ja nie wiem skad Ci handlarze biora te samochody... ale nie udalo mi sie nigdy znalezc tak taniego samochodu w DE (w SPAM do innych sprzedawanych egzemplarzy) (skoro sprzedaje za 7k euro, to musial go kupic za 4,5-5k euro), ktory nie bylby przejechany walcem/spalony/silnik nie wyszedl bokiem*.
*Nie potrzebne skreslic.

*Nie potrzebne skreslic.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Mahrid pisze:Ja np. serwisuje swoje auto we wlasnej firmie i nawet wpisow w ksiazce nie robie bo wszystko jest wymieniane na biezaco. TUV raz na dwa lata. Jak kupuje samochod nigdy nie zwracam uwagi na przebieg, auto ma jezdzic dobrze, a nie ma miec xxxx km, ma nie miec widocznego zaliczonego dzwona i ma byc 'nieodpicowane' do sprzedazy. Miernika grubosci lakieru nie kupowalem, bo i po co ? prawie kazde 5-6letnie ma przetarcia i malowania...rafal_m pisze:Zawsze mozna cofnac przebieg przed serwisem / przegladem
[/quote
I dla tego najlepiej przy kupnie zadac od sprzedajacego pelnej dokumentacji,np.z przedladow, nie tylko ksiazki serwisowej.
Pomijajac cofanie przebiegow auto moze miec 300 000km na autostradach, albo np. 200 000 po miescie, osobiscie wole to pierwsze auto, bo w tym drugim pewnie za niedlug kucnie skrzynia/rozrusznik itp i jest duzo bardziej sfatygowane w srodku.