Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[Towar] [ a6 c6] - szajs

ODPOWIEDZ
ms89
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

[Towar] [ a6 c6] - szajs

Post autor: ms89 » 18 lip 2014, 14:01

Witam, Chciałem odradzić niżej wymienione auto, ponieważ sprzedający na aukcji jak i przez telefon zapewniał mnie ze auto jest w stanie bardzo dobrym a jak się okazało to auto nie jest w stanie nawet dostatecznym parę argumentów:
1. w aucie nie ma żadnego elementu bez rysy, nie mowie tu o pojedynczych rysach ( ten samochód ma więcej rys niż ja włosów na głowie) oraz skóry na fotelach nie popękane tylko podrapane prawie na wylot.
2. w aukcji jak i przez telefon mówi ze pierwszy właściciel a jak okazało się po brif`ie było ich 3.
3. Pytam co było robione w samochodzie to mówi ze tylko błotnik tylny lewy i drzwi ale pan o przodzie już zapomniał, rolka na wale tak nie równo pracowała ze nie wiem czy bym przejechał 20 km... żeby tego było mało to widać ze części pod maska były powymieniane na nowe, a plastikowa atrapa która jest pod maską była przekręcona na blacho-wkręty !!! totalna porażka !
4. Zapaliłem samochód na postoju to po 2 minutach zapalił się błąd silnika !!!
5. przebieg kręcony szacowany przebieg to ok. 280 ty km wywnioskowany po wymęczonej eksploatacji i po wejściu w serwis na komputerze samochodu.

link do aukcji:
http://otomoto.pl/audi-a6-3-0tdi-xenon- ... 22568.html

marach8
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Marek
Rocznik: 2005
Moje auto: A6 C6
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.7TDI 180KM
Napęd: FWD
Skrzynia: Manual