spec-auto białe błota/bydgoszcz nie polecam
spec-auto białe błota/bydgoszcz nie polecam
Odradzam tego pana który zajmuje się naprawianiem elektroniki samochodowej w Białych Błotach koło Bydgoszczy. W moim przypadku była to naprawa sterownika ABS. Typowy brak komunikacji. Po rzekomej "naprawie" musiałem dokonać zakupu drugiego sterownika gdyż ten odmówił już całkowicie pracy za sprawą błędu ecu o numerze bodajże 65535, natomiast komunikacja ze sterownikiem została przywrócona. Wcześniej nic takiego nie miałem. Rozmawiając z innymi osobami którzy się takową naprawą zajmują stwierdzili że to wina naprawiajacego gdyż używał nie profesjonalnych narzędzi itp. Gdy zadzwoniłem do tego pana mówiąc mu o problemie powiedział ze oddzwoni bo musi to skonsultować ale oczywiście nie oddzwonił nie odbierał nawet telefonu ode mnie. Dopiero gdy zadzwuoniłem z zastrzezonego numeru pan powiedział że to nie jego wina i on swoje zrobił jak coś to możemy iść do rzeczoznawcy, ale jeżeli ktoś wie o co chodzi to nie wydaje mi się żeby rzeczoznawca coś tutaj pomógł. Nie wiem na 100% czy to on uwalił ostatecznie ten sterownik ale uważajcie na niego i tą jego firmę.