Oszust i partacz. Omijajcie z daleka tego człowieka. Nie potrafi nic. Przykręcil mi miskę oleju na śruby o roznej wielkosci gwintu i rozmiaru. Smiechu warte. Powiedzial, ze wymienil olej w skrzyni i mnie oszukal bo nicnie wymienil. 2 kolegom tez spierxxxx auto. Omijacie szerokim łukiem tego czlowieka.
Proszę nie używać wulgaryzmów!
[USLUGA] RYSZARD POLEWCZAK ZABRZE
[USLUGA] RYSZARD POLEWCZAK ZABRZE
Ostatnio zmieniony 18 lis 2011, 19:37 przez mk_1984, łącznie zmieniany 2 razy.
Powiem szczerze że jestem zaskoczony , gdyż swojego czasu ten warsztat uchodził za jeden z leprzych na śląsku co zresztą było polecane na naszym forum.
No ale widze że jak ktoś otrzyma trochę dobrych opini to potem leje sobie jakość.
Polewczak pracował kiedyś na kopalni ( KWK Bielszowice ) wioł odprawę i zatrudnił się w salonoe VW ( Besmarex ) Zabrze , oni widzieli w nim potencjał i wysyłali go na szkolenia do niemiec.
On złapał trochę wiedzy , głównie z mechaniki silnikowej , zwolnił się kupił budynek po starym składzie drewna na bocznej ul.Lompy i tam działa.
Tak jak wyżej pisałem swojego czasu był naprawdę kozak w mechanice silników from Germany a szczególnie TDI
Tak się po krótce przedstawia jego hstoria , bo znam gościa lecz widzę że jak każde dobre danie potrafi się zepsuć.
No ale widze że jak ktoś otrzyma trochę dobrych opini to potem leje sobie jakość.
Polewczak pracował kiedyś na kopalni ( KWK Bielszowice ) wioł odprawę i zatrudnił się w salonoe VW ( Besmarex ) Zabrze , oni widzieli w nim potencjał i wysyłali go na szkolenia do niemiec.
On złapał trochę wiedzy , głównie z mechaniki silnikowej , zwolnił się kupił budynek po starym składzie drewna na bocznej ul.Lompy i tam działa.
Tak jak wyżej pisałem swojego czasu był naprawdę kozak w mechanice silników from Germany a szczególnie TDI
Tak się po krótce przedstawia jego hstoria , bo znam gościa lecz widzę że jak każde dobre danie potrafi się zepsuć.
Witam,
Dołożę swoje 5 groszy
jeszcze rok temu jakość usług była OK nie miałem powodów do narzekań ale od tego roku to jest już znacznie gorzej. Najpierw jak pojechałem żeby mi wymienili zamek w tylnych drzwiach bo dobrze że stałem i patrzyłem jak to robią te jego młode chłopaki i mnie krew zalewała jak walczyli we dwóch żeby boczek w drzwiach założyć aż nie wytrzymałem i kazałem im się odsunąć i sam założyłem
- lekko byli zdziwieni bo im się nigdy tak szybko nie udawało. Teraz byłem bo nie działała mi tylna szyba - diagnoza zepsuty silniczek bo sprawdzali na innym i działało - kupiłem inny i sam założyłem bo to nie filozofia żadna ale jakież było moje zdziwienie bo nie zadziałało. I tu podziękowania dla kolegów z forum bo podsunęli mi pomysły co może być i teraz w weekend naprawiłem - przerwany był kabel w drzwiach w miejscu gdzie wiązka wchodzi do drzwi. I teraz moje pytanie jak oni sprawdzili i im działało - może to pozostawię bez komentarza...
Myślę że dam mu jeszcze jedną szanse jak będzie taka potrzeba i wtedy zobaczymy jak się nasza dalsza współpraca ułoży
pozdrawiam
Dołożę swoje 5 groszy

Myślę że dam mu jeszcze jedną szanse jak będzie taka potrzeba i wtedy zobaczymy jak się nasza dalsza współpraca ułoży

pozdrawiam
Kameleon
I ja swoje 5 groszy dołożę mnie wizyta u tego pana kosztowała sporo kasy (blisko 3000 zeta nie licząc co u niego zostawiłem) masakra co oni mi zrobili z autem do dziś żałuje że nie wziąłem faktury bo pewnie sprawa skończyła by się w sądzie. ale o tym jak bede miał więcej czasu, opisze dokładnie jaki mi numer wywinoł <szok>