Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive

[USLUGA] RYSZARD POLEWCZAK ZABRZE

ODPOWIEDZ
mk_1984
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

[USLUGA] RYSZARD POLEWCZAK ZABRZE

Post autor: mk_1984 » 26 paź 2010, 12:03

Oszust i partacz. Omijajcie z daleka tego człowieka. Nie potrafi nic. Przykręcil mi miskę oleju na śruby o roznej wielkosci gwintu i rozmiaru. Smiechu warte. Powiedzial, ze wymienil olej w skrzyni i mnie oszukal bo nicnie wymienil. 2 kolegom tez spierxxxx auto. Omijacie szerokim łukiem tego czlowieka.

Proszę nie używać wulgaryzmów!
Ostatnio zmieniony 18 lis 2011, 19:37 przez mk_1984, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
A6TDI
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: A6TDI » 26 paź 2010, 18:30

mk_1984 pisze:2 kolegom tez spierxxxx auto
To po co do niego pojechałeś jak wiedziałeś już o takich przypadkach ? :roll:

carlos666
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Karol
Rocznik: 2015
Moje auto: A6 C7
Nadwozie: Avant
Silnik: 3.6 326KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: S-tronic
Paliwo: Diesel

Post autor: carlos666 » 27 paź 2010, 16:47

Pewnie było tanio...

Awatar użytkownika
harus
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: harus » 23 kwie 2011, 13:17

Powiem szczerze że jestem zaskoczony , gdyż swojego czasu ten warsztat uchodził za jeden z leprzych na śląsku co zresztą było polecane na naszym forum.

No ale widze że jak ktoś otrzyma trochę dobrych opini to potem leje sobie jakość.

Polewczak pracował kiedyś na kopalni ( KWK Bielszowice ) wioł odprawę i zatrudnił się w salonoe VW ( Besmarex ) Zabrze , oni widzieli w nim potencjał i wysyłali go na szkolenia do niemiec.

On złapał trochę wiedzy , głównie z mechaniki silnikowej , zwolnił się kupił budynek po starym składzie drewna na bocznej ul.Lompy i tam działa.

Tak jak wyżej pisałem swojego czasu był naprawdę kozak w mechanice silników from Germany a szczególnie TDI

Tak się po krótce przedstawia jego hstoria , bo znam gościa lecz widzę że jak każde dobre danie potrafi się zepsuć.

Awatar użytkownika
Jarecki
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Henryk
Rocznik: 1998
Moje auto: A6 C5
Nadwozie: Limuzyna
Silnik: 2.4 AGA 165KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Manual
Paliwo: Benzyna
Kontakt:

Post autor: Jarecki » 23 kwie 2011, 16:04

harus pisze:
Tak jak wyżej pisałem swojego czasu był naprawdę kozak w mechanice silników from Germany a szczególnie TDI
a ja nadal tak uwazam :) uratowal ostatnio moja Audunie przed kosztowna naprawa slynnej VP44 <okok> skonczylo sie na paru setkach a moglo na paru tysiach :>

Awatar użytkownika
kameleon
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: kameleon » 25 kwie 2011, 22:48

Witam,

Dołożę swoje 5 groszy :) jeszcze rok temu jakość usług była OK nie miałem powodów do narzekań ale od tego roku to jest już znacznie gorzej. Najpierw jak pojechałem żeby mi wymienili zamek w tylnych drzwiach bo dobrze że stałem i patrzyłem jak to robią te jego młode chłopaki i mnie krew zalewała jak walczyli we dwóch żeby boczek w drzwiach założyć aż nie wytrzymałem i kazałem im się odsunąć i sam założyłem :) - lekko byli zdziwieni bo im się nigdy tak szybko nie udawało. Teraz byłem bo nie działała mi tylna szyba - diagnoza zepsuty silniczek bo sprawdzali na innym i działało - kupiłem inny i sam założyłem bo to nie filozofia żadna ale jakież było moje zdziwienie bo nie zadziałało. I tu podziękowania dla kolegów z forum bo podsunęli mi pomysły co może być i teraz w weekend naprawiłem - przerwany był kabel w drzwiach w miejscu gdzie wiązka wchodzi do drzwi. I teraz moje pytanie jak oni sprawdzili i im działało - może to pozostawię bez komentarza...
Myślę że dam mu jeszcze jedną szanse jak będzie taka potrzeba i wtedy zobaczymy jak się nasza dalsza współpraca ułoży :)
pozdrawiam
Kameleon

pelex
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: pelex » 07 maja 2011, 04:59

I ja swoje 5 groszy dołożę mnie wizyta u tego pana kosztowała sporo kasy (blisko 3000 zeta nie licząc co u niego zostawiłem) masakra co oni mi zrobili z autem do dziś żałuje że nie wziąłem faktury bo pewnie sprawa skończyła by się w sądzie. ale o tym jak bede miał więcej czasu, opisze dokładnie jaki mi numer wywinoł <szok> <wnerw>

ODPOWIEDZ

Wróć do „Odradzam (spoza Forum)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja