Sklep Ipart
Sklep
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive

[Serwis] RS Serwis Wrocław Szybowcowa 25

ODPOWIEDZ
Jakob
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

[Serwis] RS Serwis Wrocław Szybowcowa 25

Post autor: Jakob » 29 cze 2010, 21:38

Zdecydowanie NIE

Zleciłem zlokalizowanie usterki dymienia na niebiesko oraz wymianę oleju i świec żarowych
Uprzedziłem że :
Odma wymieniona
turbo po regeneracji
Dolot i IC wyczyszczone

Co zrobili...
(+)
Zlokalizowali pęknięta gumę za turbo , krótki odcinek gumowy. Wymienili.
(-)
1) Ukręcili świecę żarową. Wymienili tylko 3 a pozostałe kazali mi sobie wymienić w innym warsztacie
2) Wymienili olej na mobila 5W50 ale był to chyba selektol z baczki, bo przy 4000 tyś obr/min zapalała się kontrolka od ciśnienia oleju. Po wymianie na inny olej kontrolka się więcej nie pokazała.
3) Wymienili odmę na NOWY TYP. (auto to audi 2.5 AFB). Próbowali mi wcisnąć że audi już nie produkuje starego typu i tylko plastikowa wchodzi w grę. Jołopy. Najlepsze że mają odmę z serwisu audi z Karkonowskiej i doliczają 50 % marży do niej :shock:
NAJLEPSZE ÂŻE PO WYJęCIU ODMY PO 1 TYG. MOIM OCZOM UKAZAÂŁ SIę STARY TYP ODMY I NA MOJE OKO BYÂŁA TO MOJA WCZEÂŚNIEJ WYMIENIONA ODMA, TYLKO LEKKO WYCZYSZCZONA :!: :!: :!: :!:
4) Byłem świadkiem jak klient oddał im Passata 1,9 PD z problemem wibracji na biegu jałowym i trudności z paleniem.. Mechanik stwierdził, że nie wiedzą co to może być i mogą na życzenie klienta wymienić pompowtryski, ale nie dają żadnej gwarancji że będzie ok.. :shock:
+ bonus od serwisu. Uszkodzili klimatronik... Ale gość potrafił ładnie spławić klienta.

Widać ściemę i partactwo mają opanowane do perfekcji, ale nie potrafią zrobić nawet głupich logów...

ODRADZAM....
---------------------------

ODPOWIEDZ

Wróć do „Odradzam (spoza Forum)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl