Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[ASO] Rowiński Wajdemajer Powsin badanie przed zakupem

Balti
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Balti » 10 wrz 2010, 15:11

Tak to bywa z ASO, lubią tylko się nachapac i przedstawic klientowi wymyślony scenariusz :-/

Jak cosik to posiadam elektroniczny miernik lakieru(stal, alu) i za grosik mogę zawsze podjechac i pomierzyc <piwo>

nik7
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: nik7 » 14 paź 2010, 16:47

Koledzy polecacie jakiś sprawdzony warsztat (nie ASO) w okolicach Wilanowa w Wa-wie? Szukam miejsca gdzie nie będą mi nakręcać makaronu na uszy...
Pozdr.

kogut
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: kogut » 20 sty 2011, 12:21

Najlepszy mechanik to znajomy :-D Wszystko powie Ci , U mnie w mieście w ASO jest pełna kulturka 5 ale tam tez mam dwóch znajomych :-)

Kamilvti
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Kamilvti » 21 sty 2011, 10:01

ja robilem za mechanika mozna powiedziec ze bylem na przyuczeniu i zarabia sie 30 % od przerobu bylem w warsztacie 1 dzien i za taki zapie**** i taka kase podziekowalem ;)
zarobi sie 2-3 max tys zl ale to jest charuwka caly czas smar teraz zima auta mokre itd.
Lepiej robic w ciepelku za 2 tys lub nawet 1.500 ale 8 H.Kumpel robi w Aso citroena i tam dopiero naciagaja ludzi nawet na kilkanascie tys zl czasem jak mi opowiada ;)
Jesli pomoglem wcisnij Pomógł :)

Awatar użytkownika
Bbone
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: Bbone » 21 sty 2011, 15:17

Hmm,ja mam mieszane uczucia co do ASO .W jednym w Sopocie sprawdzałem swoje auto i wszystko wykryli co było do wykrycia( sprawdzałem później z moim mechanikiem z LW ) A kiedyś moje starsze auto sprawdzałem w aso w OLsztynie (każdy wie jakie )...i fatalnie to poszło.Wyszło że spalili mi kompa bo jakieś przepiecie było w jakiejs głównej magistrali,spalił sie odrazu moduł komfortu.A koles z serwisu który mi wymieniał baterie w kluczyku (minuta roboty i proste jak nic ) połamał coś w nim i przestał działać.Ogólnie koszty mnie wyszły 2200 zł na naprawe tego co zepsuli.W ogóle nie miła obsługa.Sądziłem się z nimi i na szczeście wygrałem.

Rzecznik praw konsumenta powiedział mi że w miesiącu było u niego już 3 klientów poszkodowanych przez ASO Pa......i w Olsztynie.Posuneli sie nawet do kradzieży Subwoofera z bagażnika (błąd chłopaka że nie sprawdził ,ale kto sprawdza wyposażenie pojazdu ? )
Z dala o nich się trzymam. ;-)
All of the Above

ODPOWIEDZ

Wróć do „Odradzam (spoza Forum)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja