AUTO GAZ SERWIS
mgr inż. Zbigniew Wojdak
Odradzam kożystanie z tego zakładu
http://www.autogazservice.opole.pl/index.html
Wiecznie palący się check engine, szarpania przy średnich obciążeniach, szarpania na zimnym silniku, falowania obrotów, wiecznie pokazujący się w vagu błąd skrzyni spowodowany słabym momentem obrotowym silnika na gazie, zbiornik w kole zamontowany do jazdy na wstecznym.
Montują najgorszy szajs
-elektronika Zenit,
-wtryskiwacze czerwony valtek,
-reduktor AGC P-250,
Nie umiejąc poradzić sobie z problemami pozałączali dotryski benzyny i korekcję od temp. gazu i korekcję od temp. reduktora jednoczesnie. Do tego za wszystko obwiniali układ zapłonowy.
[warsztat LPG] Opole ul Kępska 2
- A6 Forum - fassi1
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Audi A6
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
[warsztat LPG] Opole ul Kępska 2
Ostatnio zmieniony 01 cze 2009, 08:09 przez A6 Forum - fassi1, łącznie zmieniany 1 raz.
To może i ja się podłącze i napisze coś na temat KREATURY z zakładu na kępskiej. Swego czasu miałem taki dość leciwy samochód i zaczął zamulać, dużo palić itd. Pojechałem tam i od razu diagnoza - uszkodzony reduktor, cena 400 zł + wymiana. Z uwagi na to że samochód był naprawdę stary i nie opłacało się w niego ładować zaproponowałem że może kupie jakiś używany i go tam wmontuje. Facet się zgodził i powiedział że dowolny reduktor BRC będzie pasował. Znalazłem używke w dobrym stanie, pojechałem do gościa i okazało się że jest za duży. Trudno, znalazłem następną używke, ta pasowała, facet wymienił i mówi że ten reduktor jest uszkodzony i jeszcze mi nagadał że tak to jest jak się z używkami kombinuje. Pomyślałem sobie że pewnie ma racje, dlatego znalazłem za 200 zł na allegro nowy reduktor BRC (swoją drogą niezłe narzuty robią sobie na częściach) i głupio mi było jechać znowu do niego więc pojechałem do innego zakładu. Okazało się że wszystkie reduktory były sprawne, a powodem był zapchany filtr powietrza!!!!!!!! :evil:
No nic, wymieniłem już na nowy skoro go już kupiłem i musiałem później sprzedać łącznie 3 używane reduktory. No i musiałem gościowi z kępskiej zapłacić za wymiane tego. Ogólnie gość jest bardzo chamski, dużo się wymądrza i próbuje pokazać że to on jest panem a klient nikim. NIE POLECAM!!!!
No nic, wymieniłem już na nowy skoro go już kupiłem i musiałem później sprzedać łącznie 3 używane reduktory. No i musiałem gościowi z kępskiej zapłacić za wymiane tego. Ogólnie gość jest bardzo chamski, dużo się wymądrza i próbuje pokazać że to on jest panem a klient nikim. NIE POLECAM!!!!