Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[firma] Odradzam współpracę z firmą AVANTI w Kielcach.

ODPOWIEDZ
janekA6quattro
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

[firma] Odradzam współpracę z firmą AVANTI w Kielcach.

Post autor: janekA6quattro » 29 kwie 2012, 22:40

Zajmuje się ona regeneracją kół dwumasowych i wielu innych części. Odradzam regenerację koła bo moje to tak zpieprz... że jakby broĂą była legalna to bym jej użył :[
Koło dzwoni przy ruszaniu i hamowaniu silnikiem ale można z tym żyć podgłaszając sporo muzykę ale to że nie potrafili zrobić okrągłego pierścienia wokół koła z którego czujnik położenia wału czyta impulsy czy coś to przesada. wszystko cięte boszem czy rąbane siekierom .Kosztowało mnie to 850 zł i dwa miesiące włuczenia auta po mechanikach bo raz zapalało a 30 razy nie aż jeden po przekopaniu wszystkiego i wymianie kilku części postanowił wyjąć to koło i eureka!!! PierścieĂą pofalowany jak drogi w Polsce. Ludzie nie dajcie się kusić regeneracjami kół bo mnie to kosztowało dwa takie koła. I przestroga przed AVANTI w Kielcach!!!! <nerwus>
Co do gwarancji to ma śmieszne warunki ale ja i tak im nie odpuszczę więc chociaż Wy nie dajcie się ulec pokusie regeneracji! :[

[ Dodano: 2012-12-17, 22:07 ]
Ale te 850 zł oddali więc za to dla nich szacun ze nie musiałem się po sądach włuczyć.
Co do regeneracji dwumasy mam jedno i twarde zdanie: w żadnym wypadku!!!! :[ <nerwus>
prędkość nie zabija ,tylko nagłe zatrzymanie!!!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Odradzam (spoza Forum)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja