Witam. Przejdę do sedna sprawy. Jeśli macie samochód z instalacją gazową, nie polecam firmy IRENE. Ta wielce renomowana firma, może Was tylko wysadzić w powietrze. Pojechałem do nich, na sprawdzenie szczelności. Wynik? Wszystko SZCZELNE i w dobrym stanie. Ale nadal mi śmierdziało gazem. Pojechałem za 2 dni znowu. Werdykt? NIESZCZELNY REDUKTOR. Cena? Skromne 700zł. Dalej. Pojechałem do innego gazownika. Co się okazało? 4. Słownie, CZTERY duże wycieki gazu. Oczywiście, reduktor w super stanie. Koszt naprawy 100zł. Co dalej? Po pierwsze, jakim cudem w poniedziałek instalacja była szczelna, a w środę już uszkodzony reduktor? I jak można pomylić reduktor z normalnym, nieszczelnym przewodem? I jak ku*wa można wypuścić samochód z warsztatu z cholernie mocnym wyciekiem gazu. Wystarczy iskra i buuuum. Goodbye do swojego auta. NIE POLECAM. Kłamcy, niekompetentni i nie znający się na swoim fachu. Nie będę nikogo reklamował, ale firmę IRENE OMIJAć Z DALEKA!!!!
Pozdrawiam.
Nazywaj poprawnie tematy zgodnie z Regulaminem stosując TAGI!
Poprawiłem!
[Firma LPG] "IRENE" ze Słupska
- -=Rafal=-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.5TDI BFC 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
[Firma LPG] "IRENE" ze Słupska
Ostatnio zmieniony 23 gru 2010, 14:52 przez -=Rafal=-, łącznie zmieniany 1 raz.
- mastacrx
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Maciek
- Rocznik: 1995
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.2 230KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
wklej tą opinię również na tym forum http://lpg-forum.pl/index.php?sid=c3284 ... df367b5e9f
Moja była: Audi 100 C4 Avant 2.8 AAH Quattro.
Zapraszam na forum Audi A7 .
Zapraszam na forum Audi A7 .