Sklep Ipart
Sklep
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive

Firma iParts - odradzam

ODPOWIEDZ
Tomasz1980
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Firma iParts - odradzam

Post autor: Tomasz1980 » 17 maja 2010, 18:46

Mój przyjaciel SeN81:
-----------------------------------

Miał ktoś z was do czynienie ze sklepem iParts.pl? Ja miałem i niestety jest to złe doświadczenie.

Kupiłem sobie ostatnio u nich tarcze TRW na tył do mojego Leszka, 90zł/szt więc w miarę atrakcyjna cena. Znajomy z intercarsu mógł mi je załatwić od ręki za 120zł/szt, ale stwierdziłem że nawet jak się doliczy kuriera to zostanie te 40zł więc lepiej je przeznaczyć np na browarek coby nie zaschło w gardle jak się będzie grzebało przy aucie. Minęło kilka dni a kuriera jak nie było tak nie ma. Za to dzisiaj tel z informacją że zamówionego towaru nie ma, więc mi go nie sprzedadzą.

Dziwne bo w momencie przyjmowania zamówienia stan magazynowy informował że jednak towar był, i to całkiem sporo. Na pytanie - to kiedy będzie ? - uzyskałem odp że 2-3tygodnie. Wymiana nie jest jakaś pilna to spoko poczekam. Ale wtedy tarcze będą już nie po 90zł/szt tylko po 149zł/szt. :pistols: Ale ja kupiłem je za 90zł/szt a nie 150zł więc nie mam zamiaru nic dopłacać. W takim razie oni anulują moje zamówienie i oddadzą pieniądze bo za tyle to mi nie sprzedadzą.

Nie chciałem podnosić sobie bardziej ciśnienia więc rozmowa się na tym zakończyła.
Nie wiem czy cena jaka widniała w sklepie to błąd ludzki czy celowy zabieg aby wydębić kasę. Wiem za to że klientów nie traktują poważnie i osobiście będę omijał ich szerokim łukiem.

Absolutnie odradzam iParts .
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez Tomasz1980, łącznie zmieniany 2 razy.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Odradzam (spoza Forum)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl