Przedstawiam Wam jedno z kilku aut, który dwa dni temu obejrzałem.
Znajduje się ono w Kutnie: http://otomoto.pl/audi-a6-skora-xenon-a ... 68380.html
Sprzedający prowadzi komis, ściąga do niego wszystkie auta z Dani i Holandii. Przed umówieniem prosi o dokładne potwierdzenie czy będziemy faktycznie auto oglądać w celu jego wyczyszczenia. Ja się nie umawiałem, wpadłem przejazdem i.... rozczarowanie.
Auto stoi prawie bez powietrza w kołach, zakurzone jakby stało z pół roku. Wgniecenie na lewych drzwiach pasażera przy słupku, coś grzebane przy masce, urwane lewe lusterko!
Wewnątrz niesamowity smród, trudno opisać po czym, zmieszane papierosy z jakąś zgnilizną, skóry niestety zniszczone...
Niesamowity jest opis na aukcji: "W rzeczywistości prezentuje się ładniej niż na zdjęciach", powiedziałbym, że jest na odwrót.
Zdecydowanie na NIE !
Przeniosłem do Działu "Odradzam" (tomekkk1)
Â
[Towar] A6 C5 '01 - 2.4 - 170KM - Kutno
[Towar] A6 C5 '01 - 2.4 - 170KM - Kutno
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez pawlor_89, łącznie zmieniany 2 razy.
handlarz sprowadzając auto bierze pod uwagę tylko cenę, im tańsze tym lepsze. Stan techniczny i przebieg nie są ważne, dlatego samochody w normalnym stanie nie są sprowadzane-kosztują odpowiednio więcej.RoveR pisze:Auta z tych krajów na ogół są mocno zniszczone, nie wiem czym to jest spowodowane.
Wyjątkiem są przypadki gdzie zadbany egzemplarz ma kosztowną awarię i ktoś sprzedaje odpowiednio taniej-ale wtedy hanldarz i tak naprawia po kosztach więc, ostatecznie i tak takie auto może okazać się miną.