[ navi] Nawigacja A4B7 2007 podejdzie do A6C5 FL 2003 ?
[ navi] Nawigacja A4B7 2007 podejdzie do A6C5 FL 2003 ?
Witam! Pytanie moje brzmi czy da radę podłączyć nawi z A4B7 2007 do C5 FL 2003? Konkretnie chodzi mi o to czy są dostępne gdzieś jakieś przejściówki na kostki? (kostki nie pasują) I czy wogolę będzie ona chodzić prawidłowo? Panel przedni będzie pasował czy nie? ewentualnie można gdzieś nabyć przedni panel navi pod C5 FL? (konsole mam 2din i w niej obecnie radio symphony 2)
Mogę mieć za czteropak żubra taką navi i stąd moje pytanie.
Pozdro
Mogę mieć za czteropak żubra taką navi i stąd moje pytanie.
Pozdro
A możesz konkretniej powiedzieć jak podłączyć? Jakieś przejściówki można kupić czy jakieś inne kombinacje?mass pisze:podłączyć da rade
panel nie będzie pasował
jeśli jest to navi rns-d no to panel na allegro czasem da się wyrwać za rozsądne $
Muszę dokładnie sprawdzić jaka to dokładnie navi. Napewno pochodzi z B7 2007.
Tak przemyślałem temat, przeszukałem allegro i doszedłem do wniosku że tej navi nie da rady zaadoptować do C5 FL. Podłączyć może się da ale niestety panel przedni nie pasuje i go nigdzie się nie dostanie pod C5 ponieważ nigdy nie montowano oryginalnie takiej navi w A6C5. A przerabiać panelu nie chcę. Co ORI to ORI. Więc gra nie warta świeczki.
Dzięki za podpowiedzi panowie
[ Dodano: 2012-09-22, 17:10 ]
A jeszcze mam takie pytanie: Taką nawi podłącze beż żadnych przeróbek do C5 FL? Czy muszę mieć jeszcze jakieś dodatkowe przejściówki? Dodam iż antenę gps mam zamontowaną (podejrzewam że poprzedni właściciel miał nawi tylko ją wyjął do sprzedaży i wstawił radio symphony II) Na zegarach (pełny FIS) podczas nawigacji będzie mi wyświetlać kumunikaty dot. drogi czy nie? (informacje z nawigacji - w b7 pokazuje a nie wiem czy tu też to działa)
![Obrazek]()
Dzięki za podpowiedzi panowie

[ Dodano: 2012-09-22, 17:10 ]
A jeszcze mam takie pytanie: Taką nawi podłącze beż żadnych przeróbek do C5 FL? Czy muszę mieć jeszcze jakieś dodatkowe przejściówki? Dodam iż antenę gps mam zamontowaną (podejrzewam że poprzedni właściciel miał nawi tylko ją wyjął do sprzedaży i wstawił radio symphony II) Na zegarach (pełny FIS) podczas nawigacji będzie mi wyświetlać kumunikaty dot. drogi czy nie? (informacje z nawigacji - w b7 pokazuje a nie wiem czy tu też to działa)