Witam wszystkich !
Od kilku dni jestem posiadaczem A6 C7.
Moje MMI ( z miejscem na kartę SIM ) pokazuje mi następujące dane :
HN+R_EU_AU_5018
8R0060884AH ECE 5.13.8
Pytanie, czy jest możliwość korzystania z map gogle online ( tak jak mam w smartfonie z androidem ) ?
Jeżeli nie, czy w ogóle jest sens tracić czas i bawić się w aktualizację, jeżeli ( z tego co wyczytałem ) najnowsze mapy i tak pozostawiają wiele do życzenia (?).
Sens aktualizacji MMI
- lyngso
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Mariusz
- Rocznik: 2018
- Moje auto: A6 C8
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.5 TDI R5
- Napęd: FWD
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
Witam
Nie wiem dokładnie jak to jest z Audi Connect.
Wydaje mi się, że można korzystać z map Google, jednak warunek to połączenie z internetem przez cały czas. Gdy będziesz za granicą, przy braku pakietu danych, wychodzi całkiem droga zabawa.
Dobrze jest więc mieć mapy zaktualizowane, bo w trybie offline tylko z nich można korzystać.
Nie posiadam Audi Connect ale standardowe mapy plus TmcPro za granicą dobrze się sprawuje.
Pozdrov
Nie wiem dokładnie jak to jest z Audi Connect.
Wydaje mi się, że można korzystać z map Google, jednak warunek to połączenie z internetem przez cały czas. Gdy będziesz za granicą, przy braku pakietu danych, wychodzi całkiem droga zabawa.
Dobrze jest więc mieć mapy zaktualizowane, bo w trybie offline tylko z nich można korzystać.
Nie posiadam Audi Connect ale standardowe mapy plus TmcPro za granicą dobrze się sprawuje.
Pozdrov