Można też edytować CP
udanej zabawy

jak ty kolego takich podstaw nie znasz to lepiej się nie zabiera za wylutowywanie eepromu bo będziesz musiał sprawić sobie nową płytePiterEL pisze:A jeśli nie mam VCP i chciałbym wylutować EEPROM to gdzie on sie znajduje i jak go zlokalizować ?
Proszę o pomoc...
Wow... skąd takie info? Ten "moduł" ma również wbudowany accelerator graficzny NVidii?PiterEL pisze:Eeprom już wiem że jest w module w schowku.
Gniazda SD i napęd DVD są w schowku? W MMI 3g+ A6C7? Jesteś tego pewien?PiterEL pisze:w schowku. [...] są gniazda SD i DVD
Masz w pierwszym poście załącznik. Tam screenshot z zaprogramowaną listą języków.PiterEL pisze:Pytanie tylko następne. Ma ktoś zgrany eeprom dla europy abym zobaczył jak dokładnie wyedytować go aby uaktywnić instalowanie języka polskiego ?
TakPiterEL pisze:Z tego co szukam po fotkach to chyba jest na desce nad klimatronikiem ?
A zaglądałeś do środka?PiterEL pisze:W pierwszym poście jest tylko PDF z instrukcją.
W tym pdf'ie jest zrzut ekranu ze zrzutem tej części eeprom, która zawiera stringi z wersjami językowymi. Jest tam również wersja polska.PiterEL pisze:Chciałem zrzut eepromu aby na żywo otworzyć w edytorze HEX.
PiterEL pisze:Chciałem zrzut eepromu aby na żywo otworzyć w edytorze HEX.