Navigacja A6 C7 2013
-
- Forum Audi A6 / A7
Navigacja A6 C7 2013
Witam. Jestem szczesliwym lecz lekko zawiedzionym posiadaczem audi A6 C7 2013 rok, kupilem ja miesiac temu ale nie mam navigacji , okazuje sie ze jej faktycznie nie ma, jak mozna ja zainstalowac, mam dwa wejscia karty SD, nie mam wejscia karty Sim. Czy ktos moze mi pomoc, przeczytalem juz watki na forum, ale brak niednoznacznej odpowiedzi.
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
Dlatego kupując auto najpierw czytamy jakie ma wyposażenie i przeliczamy czy nie lepiej dołożyć "trochę" i kupić coś lepszego.
Masz najuboższe "Radio" czyli możesz włączyć sobie mp3 lub radyjko Fm
Dołożenie lepszego systemu ( 3GP ) to 5000+ ( ekran, jednostka, wiązki itp... + robocizna bo nikt za robotę nie weźmie 500zł )
Audi - Audi jest nie równe.
Są wersje z kiblowatymi fotelami, 2l, bez nawi, bez bose, systemów itp... czyli buda + kierownica ( aby jechał do przodu z fajnym znaczkiem
)
Masz również lepsze wersje z nawi, lepszym silnikiem, dobrym nagłośnieniem, zawieszeniem, wnętrzem i bajerami które każdy użytkownik Audi z czasem dokłada.....
Masz najuboższe "Radio" czyli możesz włączyć sobie mp3 lub radyjko Fm

Dołożenie lepszego systemu ( 3GP ) to 5000+ ( ekran, jednostka, wiązki itp... + robocizna bo nikt za robotę nie weźmie 500zł )
Audi - Audi jest nie równe.
Są wersje z kiblowatymi fotelami, 2l, bez nawi, bez bose, systemów itp... czyli buda + kierownica ( aby jechał do przodu z fajnym znaczkiem

Masz również lepsze wersje z nawi, lepszym silnikiem, dobrym nagłośnieniem, zawieszeniem, wnętrzem i bajerami które każdy użytkownik Audi z czasem dokłada.....
S7/RS 640HP/850NM + 428 Mper 300hp +G30 5??HP + C6