MMI 3G i 3GP HDD (6.22.4 .2016) AUDI MMI3G HDD 6.24.2 2017
U mnie działa. Czasem tylko jest TMC przekreślone ale jak już się do dzieje to jest od początku załadowania adresu i teraz nie wiem czym jest to uzależnione, czy czasem nie łapie sygnału czy po prostu w tym czasie na tej danej trasie nie ma żadnych korków czy robót drogowych i dlatego nie ma co wyświetlać, co może skutkować przekreśleniem TMC jako że nie nadaje właśnie wtedy sygnał
Dodam ze ja mieszkam w UK
Dodam ze ja mieszkam w UK
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Artur
- Rocznik: 2012
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 TDI 272KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
Witam wszystkich posiadaczy i entuzjastów Audi.
Trafiłem na ten wątek podczas szukania nowych map do nawigacji i postanowiłem zapytać czym różnią się mapy do MMI 3G High od kolegi Rentna, które jak piszecie zajmują po rozpakowaniu 34 GB i te z innych chomików lub z "Mega", które po rozpakowaniu zajmują jedynie 18 GB?
Pozdrawiam serdecznie.
Trafiłem na ten wątek podczas szukania nowych map do nawigacji i postanowiłem zapytać czym różnią się mapy do MMI 3G High od kolegi Rentna, które jak piszecie zajmują po rozpakowaniu 34 GB i te z innych chomików lub z "Mega", które po rozpakowaniu zajmują jedynie 18 GB?
Pozdrawiam serdecznie.
[quote="Arturo77"]Witam wszystkich posiadaczy i entuzjastów Audi.
==========================================================
Po rospakowaniu karta ma okolo 30 gb nie 34 jesli usuniesz foldery z 3GP to bedzie mniala tesz tyle samo co ta 18 GB
==========================================================
Po rospakowaniu karta ma okolo 30 gb nie 34 jesli usuniesz foldery z 3GP to bedzie mniala tesz tyle samo co ta 18 GB
- Quash
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomek
- Rocznik: 2011
- Silnik: 3.0 CDUC 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Benzyna
Ja potwierdzam to samo :D tylko u mnie w PL nie działa a jak wyjeżdzam za ganicę to działa bez problemu.lolo1981 pisze:Wlasnie dojechalem do Polski wiec nawiazujac do wczesniejszej rozmowy o TMC. Mi dzialalo w Wielkiej Brytani, Francja,Belgia,Holandia, Niemcy ale wjazd do Polski i TMC przekreslone. Brak sygnalu
460KM/550NM Compsport Stage 2
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Artur
- Rocznik: 2013
- Silnik: 2.0TDI CGLC 177KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
lolo1981 pisze:Wlasnie dojechalem do Polski wiec nawiazujac do wczesniejszej rozmowy o TMC. Mi dzialalo w Wielkiej Brytani, Francja,Belgia,Holandia, Niemcy ale wjazd do Polski i TMC przekreslone. Brak sygnalu
Tak jak pisałem wcześniej

Prawo jest jak płot - żmija zawsze się prześliźnie, tygrys zawsze przeskoczy, a bydło przynajmniej się nie rozłazi, gdzie nie powinno