Mati podesłał byś link do torrenta na PW. Wygląda że rozwiązanie gotowe (plik uwalony "CITYS3TC2")mat1324 pisze:Na PW wysłałem Ci torrenta, z którego ściągniesz dany plik (można wybrać co chcesz pobrać).
MMI 3G i 3GP HDD (6.22.4 .2016) AUDI MMI3G HDD 6.24.2 2017
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 2011
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.8 TFSI 190KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Benzyna
Super. Dziękuje. Poszło dalej. Coś musi być z tym plikiem. Może błąd powstał przy kompresji..mat1324 pisze:Wysłane. Mapa jest pewna, ponieważ sam z niej korzystałem zanim pojawiła się ona na forum.
Panowie. Po aktualizacji i aktywowaniu mapa się włącza ale jak wybieram trasę to się nic nie dzieje(wisi na ekranie z kulą ziemską). To jest przejściowe czy coś nie tak ?
[ Dodano: 2019-06-13, 08:13 ]
Ok. Nawigacja się obudziła i działa

Jeszcze jedno pytanko tylko. Nie działa myaudi a działało. Chodzi o pobieranie adresu dla nawigacji z konta myaudi. Auto połączone licencja trafic aktywna.. karta sim jest, transfer tez..
Jakieś pomysły ?
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 2011
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.8 TFSI 190KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Benzyna
Wysyłanie adresów z telefonu już działa.
Może się komuś przyda. Przypomniało mi się że jak kupiłem auto też nie działało. Miałem komunikat "Nie udało się nawiązać połączenia danych. Server nie odpowiada". Usługa zaczęła działać po podłączeniu telefonu przez WiFi auta oraz streeming radia internetowego z telefonu (odtwarzacz multimedialny WLAN). Wcześniej można było to zrobić przez MMI Connect natomiast teraz MMI Connect już nie działa a w aplikacji myAudi nie widzę opcji streemingu..
Trzeba pobrać obojętnie jaką aplikację do streemingu audio (ja pobrałem MyAudioStreeming) i połączyć się z autem.
Wystarczy raz to zrobić i magicznym sposobem pobieranie adresów z konta myAudi działa. Wystarczy wyszukać adres na Google map > Udostępnij > aplikacja myAudi > Wyślij adres.
Wsiadamy do auta i Nawigacja > Prow. do celu > Cele online > My Audi account i wybrać adres.
Dodam jeszcze że :
1. Trzeba mieć w pełni aktywowane konto myAudi.
2. Ja mam IPhone'a więc być może użytkownikom Androida działa od razu..
Dodatkowo mam aktywną licencje "Informacje o ruchu drogowym online" i po aktualizacji map do 2019 widzę utrudnienia na drodze w Polsce..
Może się komuś wydawać że to bez sensu ale polecam spróbować. To jest usługa która przydaje się najbardziej dla osób podróżujących..

Może się komuś przyda. Przypomniało mi się że jak kupiłem auto też nie działało. Miałem komunikat "Nie udało się nawiązać połączenia danych. Server nie odpowiada". Usługa zaczęła działać po podłączeniu telefonu przez WiFi auta oraz streeming radia internetowego z telefonu (odtwarzacz multimedialny WLAN). Wcześniej można było to zrobić przez MMI Connect natomiast teraz MMI Connect już nie działa a w aplikacji myAudi nie widzę opcji streemingu..
Trzeba pobrać obojętnie jaką aplikację do streemingu audio (ja pobrałem MyAudioStreeming) i połączyć się z autem.
Wystarczy raz to zrobić i magicznym sposobem pobieranie adresów z konta myAudi działa. Wystarczy wyszukać adres na Google map > Udostępnij > aplikacja myAudi > Wyślij adres.
Wsiadamy do auta i Nawigacja > Prow. do celu > Cele online > My Audi account i wybrać adres.
Dodam jeszcze że :
1. Trzeba mieć w pełni aktywowane konto myAudi.
2. Ja mam IPhone'a więc być może użytkownikom Androida działa od razu..
Dodatkowo mam aktywną licencje "Informacje o ruchu drogowym online" i po aktualizacji map do 2019 widzę utrudnienia na drodze w Polsce..
Może się komuś wydawać że to bez sensu ale polecam spróbować. To jest usługa która przydaje się najbardziej dla osób podróżujących..
Witam Wszystkich,
No i dorobiłem "piź... uszu", a mianowicie:
Po przygodach z aktualizacją, która się nie udała
wyskoczył mi dodatkowo błąd:
(reszta, nie licząc NAVi, działała)
No nic nie poddając się odpaliłem "Emergency Update" i ciach na nowo firmware w trybie emergency: HN+R_EU_AU_P1001.
Po EmUp "Media" ruszyły
, ale błąd nadal siedzi w DTC spróbuję VCDS'em skasować, ale co ważniejsze:
Podczas EmUp wyskoczyło zielone okienko w którym było: MMI 3G EmApp 37.26.2098 MU9411
I pytanie premia, czy aby na pewno dobry firmware wgrywam i dobre mapy, tzn. czy to jest MMI3G czy MMI 3GP ? Czy powinienem wgrać firmware HN+R_EU_AU3G_xxxx ? I jakie mapy wgrać, tj. MMI3G czy MMI3GP ?
Chciałbym to rozstrzygnąć zanim zacznę dalej grzebać
Z góry dzięki za pomoc !
No i dorobiłem "piź... uszu", a mianowicie:
Po przygodach z aktualizacją, która się nie udała

żeby tego było mało przestały działać "Media"16347 - Control Module - EEPROM Error
014 - Defective - Intermittent
Freeze Frame:
Fault Status: 00101110
Fault Priority: 5
Fault Frequency: 2
Reset counter: 255
Mileage: 121674 km
Time Indication: 0
Date: 2019.06.19
Time: 17:48:09
Freeze Frame:
Voltage: 14.10 V
ON Time: 5007 h

No nic nie poddając się odpaliłem "Emergency Update" i ciach na nowo firmware w trybie emergency: HN+R_EU_AU_P1001.
Po EmUp "Media" ruszyły

Podczas EmUp wyskoczyło zielone okienko w którym było: MMI 3G EmApp 37.26.2098 MU9411
I pytanie premia, czy aby na pewno dobry firmware wgrywam i dobre mapy, tzn. czy to jest MMI3G czy MMI 3GP ? Czy powinienem wgrać firmware HN+R_EU_AU3G_xxxx ? I jakie mapy wgrać, tj. MMI3G czy MMI3GP ?
Chciałbym to rozstrzygnąć zanim zacznę dalej grzebać

Z góry dzięki za pomoc !
-
- Forum Audi A6 / A7