Android Auto czy Audi Smartphone Interface?
Android Auto czy Audi Smartphone Interface?
Mam pytanie do kogoś kto użytkuje,jaka jest różnica? Czy Android Auto mogę uruchomić samemu?
- KKgg
- Moderator
- Imię: Krzysiek
- Rocznik: 2015
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 TDI 190KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
Re: Android Auto czy Audi Smartphone Interface?
Audi Smartphone Interface to zbiorcza nazwa marketingowa audi dla technologii integracji smartphonów z samochodem (Apple Carplay i Android Auto). Jeśli nie masz tego w standardzie to możliwe jest uruchomienie tego w systemie MIB2. Ponieważ pytasz o różnice to jestem pewien że nie masz szans sam tego aktywować. ASO może to dla Ciebie zrobić (dla roczników 2017+ zdaje się) za worek złota lub możesz poszukać speców którzy mogą to zrobić (dla roczników 2015+ z tego co się orientuję). O cenę musisz pytać indywidualnie. Nastawiaj się na kwotę rzędu 600+ PLN. Jest tu na forum człowiek, który twierdzi że da się to zrobić samodzielnie ale nie podał żadnych szczegółów.
Dodano po 5 minutach 43 sekundach:
PS: zanim założysz nowy temat, to w dobrym tonie jest przejrzeć forum lub użyć wyszukiwarki... Sprawdź tu nawigacja-fabryczna-c7/aktywacja-smartp ... 89899.html
Dodano po 5 minutach 43 sekundach:
PS: zanim założysz nowy temat, to w dobrym tonie jest przejrzeć forum lub użyć wyszukiwarki... Sprawdź tu nawigacja-fabryczna-c7/aktywacja-smartp ... 89899.html
Moje modzenie: hak Ori, kamera cofania ori, komforty z masażem+dołożenie ogrzewania kanapy tył, dołożenie wzmacniacza+wymiana głośników, dołożenie grzanej kiery i Webasto