Wiem jak sie go ustawia w menu i wczesniej dzialal i mialem w opcjach radio lub quartz i nie bylo problemow z syncgronizacja itp.
ale majstrowalem sobie troche

W menu TIME nie mam teraz opcji ustawienia zegarka ani radiowo ani recznie a wczesniej byla.

Nie jest to kwestia ze sie zegar nie synchronizuje radiowo albo ze malo czasu minelo bo mam tak od piatku a auto jezdzilo nie stalo
Zreszta jest tak, ze ten zegar za kazdym razem jak staruje autem to jakby zaczyna dzialac ale pokazuje --:-- lub 00:00 i odlicza czas
a jak wyjde z auta i wroce to znowu mam albo --:-- lub 00:00 i tak caly czas.

Problemem dla mnie jest to ze mam MMI 3G czyli to po lifcie i jest tam zupelnie inne zielone menu niz to stare a do tej nowej zadnych opisow nie znalazlem co i jak poustawiac i na czuja testowalem rozne opcje.
Moze by ktos podpowiedzial co u siebie ma poustawiane w tym ukrytym menu zeby mi znow zegarek dzialal.

Nie dziala mi takze informacja o przebiegu - mam tylko szare menu ale to pewnie dlatego ze nie ma tego zegara
oraz instrument cluster czyli ustawienia co ma sie wyswietlac na fisie. ale na fisie wszystko sie z kolei wyswietla prawidlowo i zegar tez maly na czerwonym wyswietlaczu tez prawidlowo pokazuje date i godzine.
Moze jakies opisy do tego zielonego menu po lifcie ktos posiada.
[/list]