[A6 C6] Telefon/Bluetooth/sparowanie telefonu
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Maciej
- Rocznik: 2015
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI CNHA 190KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
[A6 C6] Telefon/Bluetooth/sparowanie telefonu
Czy jest w stanie ktoś mi wytłumaczyć co musi moja OOOO spełniac, abym mógł spokojnie sparować swój tel z bluetoothem?? Mam na ori zestaw głośnomówiący, mam na bank blutu, bo tel mi go znajduje i mam ori tel w bodłokietniku (bez słuchawki, nie było)
Chciałbym się dowiedzieć co muszę zrobić, aby tel łączył mi się z blutu i działał mi zestaw głośnomówiący, tel idzie połączyć z samochodem, ale nie ma żadnej reakcji po połączeniu..
Chciałbym się dowiedzieć co muszę zrobić, aby tel łączył mi się z blutu i działał mi zestaw głośnomówiący, tel idzie połączyć z samochodem, ale nie ma żadnej reakcji po połączeniu..
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
nie tyle co pochwaliłem, a stwierdziłem ze mam BT mimo ze mam miejsce na słuchawkę
a sparowania nie pamiętam dobrze, coś w mmi tez włączałem żeby zaczął pokazywać go
potem tak jak u was ze trzeba pin wpisać w aucie i na telefonie i dzialalo
jeszcze coś kojarzę ze się pytał o kontakty czy maja być widoczne
za tydz będę się widział z autem to do tego czasu jak nie otrzymasz odpowiedzi od kolegów to zresetuje BT i krok po kroku opisze jak to robię 

a sparowania nie pamiętam dobrze, coś w mmi tez włączałem żeby zaczął pokazywać go
potem tak jak u was ze trzeba pin wpisać w aucie i na telefonie i dzialalo
jeszcze coś kojarzę ze się pytał o kontakty czy maja być widoczne

Audi Back On Track 

[quote="KL4K50N"]ttsz, Jak masz słuchawkę w podłokietniku to nie masz BT. A jak się pyta o pin to może jakaś karta sim siedzi w słuchawce?
witam
BT mam bo telefon widzi. przsy prubie nawiązania kontaktu wszystko jest ok wpisuje pin na telefonie, następnie na mmi wyświetla się wprowadź pin, wprowadzam go i.... pisze na mmi wpisz ten sam kod na użądzniu (czy cos takiego po ang.) ale telefon nic nie woła jak odczekam chwilę to wyskakuje błąd komunikacji. dziś włozyłem swoją sim do podłokietnika i działa genialnie ale niestety w plusie nie da się dwuch kart dlatego chciałbym sparować telefon "prywatny". Dodam że jak zmieniłem nazwę BT w samochodzie to i na telefonie io na kompie widziałem zmienioną nazwę tylko niewiem jak to dziadostwo sparować z telefonem nie z podłokietnika. mam nadzieję że to w ogóle mozliwe. i mam nadzieje że post ten jest w miare zrozumiały bo sytuacja jest trochę zakręcona.
witam
BT mam bo telefon widzi. przsy prubie nawiązania kontaktu wszystko jest ok wpisuje pin na telefonie, następnie na mmi wyświetla się wprowadź pin, wprowadzam go i.... pisze na mmi wpisz ten sam kod na użądzniu (czy cos takiego po ang.) ale telefon nic nie woła jak odczekam chwilę to wyskakuje błąd komunikacji. dziś włozyłem swoją sim do podłokietnika i działa genialnie ale niestety w plusie nie da się dwuch kart dlatego chciałbym sparować telefon "prywatny". Dodam że jak zmieniłem nazwę BT w samochodzie to i na telefonie io na kompie widziałem zmienioną nazwę tylko niewiem jak to dziadostwo sparować z telefonem nie z podłokietnika. mam nadzieję że to w ogóle mozliwe. i mam nadzieje że post ten jest w miare zrozumiały bo sytuacja jest trochę zakręcona.
-
- Forum Audi A6 / A7
- pan42
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Andrzej
- Rocznik: 2022
- Moje auto: Q5
- Nadwozie: SUV
- Silnik: 2.0TDI 163KM
- Skrzynia: S-tronic
Kolego, zamiast zakładać nowy wątek wystarczyło przeczytać stare na ten temat, które były założone już od 2008 r. Tam wszystko jest dokładnie opisane, ale po co czytać historięmaciek.bielsko pisze:ttsz, mam identyczny problem jak Ty, także, czekamy na odpowiedź.
DonVip, ok, ja jak wiadomo brne tutaj dalej, ale jak nic się nie dowiem, to napiszę na pw.

Po pierwsze jak w autku masz zestaw Motorola to duży kłopot i brak łączności BT. Jak masz Nokia to OK. Telefon nie może być w uchwycie w podłokietniku. Więcej na ten temat w historycznych wątkach.
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7