Telefon bluetooth nie wyświetla książki telefonicznej
Telefon bluetooth nie wyświetla książki telefonicznej
Telefon komórkowy łączy się przez bluetooth, lecz niestety nie wyświetla kontaktów z książki telefonicznej, ostatnich połączeń odebranych, wybieranych itp. Poza tym można normalnie rozmawiać odbierać i wykonywać połączenia. Co trzeba zrobić żeby uaktywnić książkę telefoniczną z telefonu komórkowego do auta aby wyświetlała się w aucie w MMI o raz reszta czyli lista wykonywanych połączeń ? Pozdrawiam
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Leszek
- Rocznik: 2008
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 TDI 233KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
Nie z każdym modelem telefonu te funkcje współpracują. Spróbuj z nowszym modelem.
VCP+K
Poprzednie Audi: A2 1.4 MPI 75 KM, A4 B7 2.0 TDI 140 KM, A6 C5 Avant 1.9 TDI 130 KM, A6 C6 Avant 2.0 TDI 180 KM S-line, A6 C6 Avant 3.0 TDI 233 KM Quattro tiptronic, A6 C6 Sedan 3.0 TDI 239 KM Quattro tiptronic
Obecnie: LEXUS ES 300h i LEXUS NX 300h
Poprzednie Audi: A2 1.4 MPI 75 KM, A4 B7 2.0 TDI 140 KM, A6 C5 Avant 1.9 TDI 130 KM, A6 C6 Avant 2.0 TDI 180 KM S-line, A6 C6 Avant 3.0 TDI 233 KM Quattro tiptronic, A6 C6 Sedan 3.0 TDI 239 KM Quattro tiptronic
Obecnie: LEXUS ES 300h i LEXUS NX 300h
- Abster
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Abster
- Rocznik: 2006
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Skrzynia: Tiptronic
Wyczyść zapamiętane telefony w MMI i sparuj swój telefon jeszcze raz.
Po wyszukaniu telefonu zapyta o podanie PINu na telefonie po jego podaniu ja mam po jakieś chwili na telefonie zapytanie czy udostępnić książkę i później drugi komunikat z zapytaniem czy udostępnić historie połączeń ( oczywiście po jednorazowym udostępnieniu przy parowaniu później wszystko już jest z automatu ) Sony Z1 Compact
Po wyszukaniu telefonu zapyta o podanie PINu na telefonie po jego podaniu ja mam po jakieś chwili na telefonie zapytanie czy udostępnić książkę i później drugi komunikat z zapytaniem czy udostępnić historie połączeń ( oczywiście po jednorazowym udostępnieniu przy parowaniu później wszystko już jest z automatu ) Sony Z1 Compact
Oryginalna pełna opcja S-Line
Bo oto się nie zapyta nigdy. Po sparowaniu telefonu z autem zawsze automatycznie się pobiera lista kontaktów. Soniacz śmiga na Andku 5 Lolipop? Jaką masz wersję softu w Audi? Zrób tak jak kolega wyżej napisał bo może w mmi już full kontaktów jest z poprzednich parowań telefonów.sebaaudi pisze: telefon nie pyta mnie czy udostępnić książkę oraz historie połączeń
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Andrzej
- Rocznik: 2007
- Silnik: 2.0TDI 140KM
- Skrzynia: Manual
Odswieze.
Przerabialem to u siebie zadne odswiezanie softu. Jak masz kontaku zapisane na karcie sim to Ci nie wczyta, trzeba wszystkie kontakty zgrac na pamiec telefonu i wszystko bedzie dzialalo. Przerabialem to z dwoma samungami s3 i note2. Tylko na urzadzenie i smiga wszystko. Pozdrawiam
Przerabialem to u siebie zadne odswiezanie softu. Jak masz kontaku zapisane na karcie sim to Ci nie wczyta, trzeba wszystkie kontakty zgrac na pamiec telefonu i wszystko bedzie dzialalo. Przerabialem to z dwoma samungami s3 i note2. Tylko na urzadzenie i smiga wszystko. Pozdrawiam
Ochrona komponentu, dopisywanie kluczy, flash, korekta przebiegu, MMI 2,3g jezyk PL, aktualizacja softu i map. Duzo rzeczy moge zrobic wysylkowo.
Skopiowałem wszystkie kontakty na pamięć telefonu i nic. Telefon się paruje normalnie z audi można dzwonić, rozmawiać wszystko jest w porządku a kontaktów mi nie pobiera. Nawet od nowa parowałem i nic. Jest to do przeżycia jednak jak by wczytywało było by to o wiele wygodniejsze. Prosze o pomoc. posiadam LG G2