Jestem z Grudziądza pisz na pw co i jak i za ile ?Tylko że mam audi a6c6 2011r mapa na dysku twardym .shaqal pisze:W gdańsku mogę pomóc z wgraniem pl menu i nowego softu do audi.
[A6 C6] Spolszczenie do Audi MMI Professional
Nie znalazłem odpowiedniego działu do przywitania więc zrobię to tutaj.
A więc witam z Łomży. Autko kupiłem niedawno po wielomiesięcznych poszukiwaniach.
Pierwsze co chciałbym zrobić to spolszczyć MMI.
Posiadam wersję jak na załączonym obrazku ( z tego co wyczytałem to chyba 11.10)
Powiedzcie czy mogę od razu zrobić spolszczenie.
A może lepiej zaktualizować do najnowszego (5570 ?) i mieć po angielsku.
Będę wdzięczny za wszystkie odpowiedzi.

kamil666 dzięki za szybką odpowiedż.
Czyli wersja softu już jest znana
Na 0442 mogę od razu przejść na 5150 ?
Pytam o 5570 bo z angielskim sobie poradzę. Czym on różni się od 5150 (oczywiście poza PL) ? Jest lepszy ?
Z tego co wyczytałem to kodowanie znika nawet po przejściu na 5150.
Czekam na kabelek zamówiony od Chińczyków. Czerwone i zielone menu już wyczytałem jak odblokować.
Czyli wersja softu już jest znana

Na 0442 mogę od razu przejść na 5150 ?
Pytam o 5570 bo z angielskim sobie poradzę. Czym on różni się od 5150 (oczywiście poza PL) ? Jest lepszy ?
Z tego co wyczytałem to kodowanie znika nawet po przejściu na 5150.
Czekam na kabelek zamówiony od Chińczyków. Czerwone i zielone menu już wyczytałem jak odblokować.

gamenet pisze:Obrazek
Nie znalazłem odpowiedniego działu do przywitania więc zrobię to tutaj.
A więc witam z Łomży. Autko kupiłem niedawno po wielomiesięcznych poszukiwaniach.
Pierwsze co chciałbym zrobić to spolszczyć MMI.
Posiadam wersję jak na załączonym obrazku ( z tego co wyczytałem to chyba 11.10)
Powiedzcie czy mogę od razu zrobić spolszczenie.
A może lepiej zaktualizować do najnowszego (5570 ?) i mieć po angielsku.
Będę wdzięczny za wszystkie odpowiedzi.
Niestety, ktoś tu nie przygotował się do odpowiedzi.kamil666 pisze:aktualizujesz do 5150, a masz 0442
Jest dokładnie tak, jak napisałeś: masz soft w wersji 1110. W A6 C6 nigdy nie było softu w wersji 0442. Te magiczne cyferki oznaczają datę wypuszczenia softu, a więc 42 tydzień 2004 roku.