[A6 C6] Spolszczenie do Audi MMI Professional
przy zaznaczaniu opcji podczas spolszczania mmi zaznaczyles bootloader 
Mialem to samo tydzień temu w A8, myślałem, że jest po navi... Włóż płytę ze spolszczeniem do 1 kieszeni zmieniarki (pozostałe płyty wyciągnij)... MMI zaciągnie bootloader'a z płyty z PL menu, zrestartuje się i wszystko będzie ok.
Jak już później będziesz spolszczał to bez zaznaczania bootloadera
Dzięki TMR i cobra7

Mialem to samo tydzień temu w A8, myślałem, że jest po navi... Włóż płytę ze spolszczeniem do 1 kieszeni zmieniarki (pozostałe płyty wyciągnij)... MMI zaciągnie bootloader'a z płyty z PL menu, zrestartuje się i wszystko będzie ok.
Jak już później będziesz spolszczał to bez zaznaczania bootloadera

Dzięki TMR i cobra7
Koledzy MMI wstało hura
Chodziło o to że płytka ze spolszczeniem z ktorej wgrywałem Pl menu była jakaś terfna lub źle nagrana, pobrałem nową z innych linkow i wszystko się zaktualizował.
Tylko teraz jest inny problem bo nie dział radio wyświetla informacje "Radio niezainstalowane"
Pozdrawiam i dziękuje wszystkim za pomoc
Chodziło o to że płytka ze spolszczeniem z ktorej wgrywałem Pl menu była jakaś terfna lub źle nagrana, pobrałem nową z innych linkow i wszystko się zaktualizował.
Tylko teraz jest inny problem bo nie dział radio wyświetla informacje "Radio niezainstalowane"
Podaj link kolego do tej płyty bo jan nie mogę spolszczyć bo mi się za kżdym razem zawiesza na 19%
i pużniej muszę aktualizować te 3cd
i pużniej muszę aktualizować te 3cd
uchol pisze:Koledzy MMI wstało hura