KolEgo gracyk75 czy wiesz może gdzie dostane te 4 przyciski od konsoli Q7 FL? Są one do zdobycia np w ASO, czy też muszę kupić całą konsole na Allegro lub ebay?
Nie ukrywam ze kupno konsoli, wyjęcie z niej 4 przycisków i wyrzucenie reszty do śmieci jest lekko bezsensowne 😢
[ Dodano: 2015-08-10, 14:45 ]
Witam po dłuższej przerwie wszystkich zainteresowanych tematem
Nowy Czytnik MMI 3G+ siedzi juz na pokładzie mojej Niuni i musze przyznać ze opłacało się wydać trochę grosza i poświęcić swój czas
Jeszcze za wcześnie by się cieszyc, bo najgorsze przedemna (zdjęcie CP), ale niech tam..
Jutro mam termin w niemieckim ASO i mam nadzieje, ze nie skończy się problemami z legalnościa pochodzenia jednostki.
Sprzedawca zapewnił mnie ze sprzęt jest w 100% legalny i sprawny.
Na chwilę obecną ciężko cieszyć się w pełni z nowego gadzetu, bo sporo rzeczy jest jeszcze zablokowanych przez CP ale mam nadzieje ze juz jutro wszystko się zmieni.
Jak ogarnę temat do końca to postaram się zapodać jakiś mały opis może z fotkami jak to po kolei wyglada.
Puki co trzymajcie kciuki i życzcie mi powodzenia jutro o 13.30
[ Dodano: 2015-08-13, 10:18 ]
NO i jestem 😆
CP zdjęte bez najmniejszych problemów
A teraz do rzeczy.
Po pierwszym uruchomieniu MMI zaniemowilem.. Jakość dźwięku teraz jest 100 razy lepsza jak poprzednio. Sprzecik gra czysto i co najbardziej mnie zdziwiło, to BASS. Teraz czuję się jakbym posiadał extra Suba w bagażniku :shock:
Jeśli chodzi o resztę, to całość prezentuje się rewelacyjnie.
Cały interfejs graficzny, Google Maps, Audi connect dają naprawdę wiele frajdy i powodu do dumy (jak stwierdził Koleś z ASO, teraz moja audi jest jedną na milion... no ok może jedna na tysiąc

)
Mimo mojego podeszlego juz wieku w sercu wciąż jestem tzw. "GADZECIAZEM", ale dobrze mi z tym
Cieszę się że udało mi się doprowadzić mojego Moda do końca i nie poległem gdzieś po drodze
Wszystkim zainteresowanym mogę pomoc w miarę możliwości podpowiadając co i jak.
Teraz wybieram się z Rodzinka na urlop wiec po powrocie może podzielę się jakimiś fotkami.
Życzę wszystkim wytrwałości i powodzenia w odprowadzaniu swoich Modów do końca