Witam. mam mmi 3gh i vcds-em aktywowałem zielone menu a w nim sobie aktywowałem większość funkcji które chciałem ale

przy próbie aktywowania składania lusterek przy zamknięciu auta coś poszło nie tak zaznaczyłem wszystko jak powinno być i nie działały (nie pojawiło się w menu c.zamka nic nowego) choć mam elektrycznie składane lusterka więc powtórzyłem zabieg odznaczyłem reset i znów zaznaczyłem w zielonym menu klik reset i lusterka nadal nie składają się po zamknięciu drzwi ale to nic bo teraz nie da się już włączyć zielonego menu i w vcds jak wchodzę w 07 żeby ponownie aktywować menu to podejmuje kilka prób i wyskakuje błąd. Co teraz mam zrobić od nowa Soft wgrywać czy da się to jakoś inaczej zrobić bo nie chce tracić polskiego menu
Dobra już sobie poradziłem
Pomieszało mi sie 2g z 3g i w 2g wchodzi sie z 07 a w 3g 5F.
Problem z lusterkami pozostał i na wszystkich instrukcjach jest że wchodzimy w zielone menu car/cardevicelist i zaznaczamy mirror i tak robię a w menu mmi car/centralny zamek nie pokazuje mi sie opcja lusterek
Lusterka są składane elektrycznie gdy przekręcę przycisk od ustawiania lusterek więc opcja ze składaniem ich z kluczyka powinna działać