Witam
Pare dni temu kupilem C6 z MMI 2G High i Bluetooth. Nie moge dojsc do ladu i skladu z jego obsluga. A mianowicie
1. Jak ustawic (wykasowac stara) lokalizacje domowa czyli Home
2. Poprzedni wlasciciel zakodowal sobie cala liste czesto uzywanych adresow. Jak ta liste wykasowac i ew. dodac wlasne punkty.
3. Czy jest mozliwosc zapisania do pamieci punktu w ktorym auto sie znajduje w danym miejscu lub jakiegokolwiek punktu na mapie.
Poprzednio mialem VW z RNS510 i jakos tam to bylo chyba jakos latwiej rozwiazane choc moze to kwestia przyzwyczajenia hehe.
Dzieki i pozdro
[ Dodano: 2012-10-07, 13:37 ]
Nikt?
[ C6] Pare pytan w sprawie MMI 2G
No dzięki. Z wykasowaniem starych danych sobie poradziłem. Całkiem przypadkowo. Przy instalacji nowego softu znikło wszystko. Także punkty 1 i 2 mam z głowy.
Teraz tylko jakby mi ktoś powiedział jak mam zapisać do pamięci adres domowy (HOME) i czy można dodać do pamięci jakikolwiem punkt z mapy z nie tylko adres (do tego już doszedłem
). Lub jak zapisać do pamięci (niewiem - moze Ulubione) jakiś punkt na mapie lub położenie auta.
Dzięki
[ Dodano: 2012-10-29, 11:25 ]
Poradziłem sobie także można usunąć. Pozdro
Teraz tylko jakby mi ktoś powiedział jak mam zapisać do pamięci adres domowy (HOME) i czy można dodać do pamięci jakikolwiem punkt z mapy z nie tylko adres (do tego już doszedłem

Dzięki
[ Dodano: 2012-10-29, 11:25 ]
Poradziłem sobie także można usunąć. Pozdro