witam
Mam pytanie odnosnie navi
nabylem a6 z 2006 jak kupowalem pan mowil ze navi jest tylko cza plyte najlepiej mowil orginalna itp itd nabylem taka plyte koszt ze 250zl no ale jak wsadzam do cd albo obok do zmieniarki niedziala a po nacisnieciu guzika wyswietla sie komunikat ze navigacja nie jest zainstalowana
[ Dodano: 2014-08-18, 17:29 ]
nikt naprawde nic niewie na ten temat
a mam pytanie bylem w audi rozmawialem z mechanikiem on twierdzi ze jak jest antena na dachu i na szybie z tylu i przycisk ktory dziala i pokazuje jakas informacje wystarczy ze kupie navi sam wklad gdzie wsadzasz plyte i bedzie dzialas robil ktos moze cos takiego
pozdrawiam
navi
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Jacek
- Rocznik: 2000
- Moje auto: Allroad C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI 155KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
jeśli masz w swoim MMI navi to tutaj masz mapy do twojego MMI http://alegratka.pl/ogloszenie/audi-mmi ... 34909.html
ale możesz mieć basica bez navi. zobacz jeszcze czy w kufrze po lewej stronie znajduje się wzmacniacz.
ale możesz mieć basica bez navi. zobacz jeszcze czy w kufrze po lewej stronie znajduje się wzmacniacz.
oprócz tego co nie mam to mam wszystko i
tu już nie ma nic do roboty
----------------------------------------------
CCCO 2015
kolejne nieuki nauczam jazdy po naszemu

CCCO 2015

Wzmacniacz nie jest wyznacznikiem nawigacji w samochodzie.
Zobacz, co jest napisane w schowku na czytniku: jeśli "cd navigation", to masz nawigację, a jeśli "cd player" to nawigacji brak.
Jeśli nie masz nawigacji, to w twoim przypadku musisz wymienić ten czytnik ze schowka na taki, który ma wbudowaną nawigację.
Zobacz, co jest napisane w schowku na czytniku: jeśli "cd navigation", to masz nawigację, a jeśli "cd player" to nawigacji brak.
no to chyba masz jednak CD Player - bez nawigacjiPawel85GL pisze: po nacisnieciu guzika wyswietla sie komunikat ze navigacja nie jest zainstalowana
Antena na dachu w avancie może być tylko go telefonu.Pawel85GL pisze: a mam pytanie bylem w audi rozmawialem z mechanikiem on twierdzi ze jak jest antena na dachu i na szybie z tylu i przycisk ktory dziala i pokazuje jakas informacje wystarczy ze kupie navi sam wklad gdzie wsadzasz plyte i bedzie dzialas robil ktos moze cos takiego
pozdrawiam
Jeśli nie masz nawigacji, to w twoim przypadku musisz wymienić ten czytnik ze schowka na taki, który ma wbudowaną nawigację.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Jacek
- Rocznik: 2000
- Moje auto: Allroad C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI 155KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
Wzmacniacz nie jest wyznacznikiem nawigacji w samochodzie.
@gracyk75 chodziło o wzmacniacz audio który jest wyznacznikiem jakie Basic jest w samochodzie u kolegi.
@gracyk75 chodziło o wzmacniacz audio który jest wyznacznikiem jakie Basic jest w samochodzie u kolegi.
oprócz tego co nie mam to mam wszystko i
CCCO 2015

CCCO 2015