Jeżeli to MMI 2G to powinny pasować.Koozly1 pisze:Witam, Panowie pomożecie gdzie znajde mapy europa '16 do Audi A4 B8, Mapy od A6 będa pasowały które tutaj zostały wystawione do pobrania?
[Nawigacja fabryczna] Najnowsza mapa do nawigacji
- tobi71
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Bogdan
- Rocznik: 2010
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 CDYA 239KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
Witam Panowie, małe spostrzeżenia po 10 dniach poszukiwania firmy lub osoby prywatnej do polskiej wersji do MMI 3G HIGH. Na początku zrobiłem tak jak być powinno czyli chciałem dać zarobić koledze z naszego forum za zainstalowanie polskiej wersji językowej do MMI. Kolega zobligował się że jak będzie w pobliżu Świecia czyli mojego miasta rodzinnego to zrobimy termin i za 400 zł. załatwi sprawę. Po robieniu mnie przez dwa dni w jajko i zwodzeniu z telefonami do transakcji nie doszło. Następna była tym razem poważna firma "Navi-Project" z łomży, koleś przez trzy dni robił mnie w jajko a trzeciego dnia nie odbierał telefonu. Cena miała być taka sama tj. 400 zł. Zrezygnowany zadzwoniłem na drugi telefon który jest na stronie "Navi-Project" lecz gościu chyba już był trochę bardziej cwańszy i za tą samą usługę chciał już 800 zł. Niestety podziękowałem na wstępie.
Jak się okazało zrezygnowany na maxa dostałem inny numer telefonu, zdziwiłem się bardzo ponieważ kolega był ze Świecia, po pierwszym telefonie mieliśmy już termin i za dwie godziny moje AUDI widziało i mówiło wszystko po polsku. Kolega jest magikiem w tych sprawach, poszło super szybko i bez okłamywania.
Odradzam takie wylizane firmy garażowe jaką są "Navi-Project", zero fachowości oraz zero dbania o klienta. Robienie ludzi w jajo 100%. Pozdrawiam.
Jak się okazało zrezygnowany na maxa dostałem inny numer telefonu, zdziwiłem się bardzo ponieważ kolega był ze Świecia, po pierwszym telefonie mieliśmy już termin i za dwie godziny moje AUDI widziało i mówiło wszystko po polsku. Kolega jest magikiem w tych sprawach, poszło super szybko i bez okłamywania.
Odradzam takie wylizane firmy garażowe jaką są "Navi-Project", zero fachowości oraz zero dbania o klienta. Robienie ludzi w jajo 100%. Pozdrawiam.
A2 1.4 74 PS
A6 C6 2.7 TDI 190 PS
A6 C7 3.0 TDI 245 PS + Stage 1 269PS/589Nm
A6 C6 2.7 TDI 190 PS
A6 C7 3.0 TDI 245 PS + Stage 1 269PS/589Nm
Z chęcią bym pomógł ale za daleko mieszkasz 3G HDD robie 2 godziny z dojazdem do klienta.tobi71 pisze:Witam Panowie, małe spostrzeżenia po 10 dniach poszukiwania firmy lub osoby prywatnej do polskiej wersji do MMI 3G HIGH. Na początku zrobiłem tak jak być powinno czyli chciałem dać zarobić koledze z naszego forum za zainstalowanie polskiej wersji językowej do MMI. Kolega zobligował się że jak będzie w pobliżu Świecia czyli mojego miasta rodzinnego to zrobimy termin i za 400 zł. załatwi sprawę. Po robieniu mnie przez dwa dni w jajko i zwodzeniu z telefonami do transakcji nie doszło. Następna była tym razem poważna firma "Navi-Project" z łomży, koleś przez trzy dni robił mnie w jajko a trzeciego dnia nie odbierał telefonu. Cena miała być taka sama tj. 400 zł. Zrezygnowany zadzwoniłem na drugi telefon który jest na stronie "Navi-Project" lecz gościu chyba już był trochę bardziej cwańszy i za tą samą usługę chciał już 800 zł. Niestety podziękowałem na wstępie.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Ryszard
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
mapa 2016
Witam
Mam pytanie, mój obecny soft to K0257 i mapy mam z 2015 roku (mmi 3g high).
Znalazłem na chomiku mapy z 2016 r.
https://chomikuj.pl/mbectb/AUDI/MMI+3G+3G*2b+MAPY+2016
Będzie potrzebny mi do nich też aktywator ? Czy zrobić tylko aktualizacje map i wszystko powinno śmigać ?
Mam pytanie, mój obecny soft to K0257 i mapy mam z 2015 roku (mmi 3g high).
Znalazłem na chomiku mapy z 2016 r.
https://chomikuj.pl/mbectb/AUDI/MMI+3G+3G*2b+MAPY+2016
Będzie potrzebny mi do nich też aktywator ? Czy zrobić tylko aktualizacje map i wszystko powinno śmigać ?