MMI 3G - płyta z mapami do nawigacji
-
- Forum Audi A6 / A7
MMI 3G - płyta z mapami do nawigacji
Witam, posiadam Audi A4 z 2010 roku z MMI 3G bez HDD, z nawigacją, 2 slotami na SD. Od kupna nie miałem jakiejkolwiek płyty do nawigacji. Ostatnio zepsułem MMI aktywatorem z chomika
, MMI już działa, lecz wciąż nie mam płyty. Moje pytanie: czy można samemu pobrać z pewnego Âźródła mapę i samemu ją aktywować?

-
- Forum Audi A6 / A7
- pama
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Tomasz
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Zrozum kolego, ze samemu nic nie zaktualizujesz!michal1998 pisze:A jeśli to DVD pobiorę i wypalę to będzie się to dało jakoś aktywować?
Licz sie z kosztami od 229EUR +
Tu znajdziesz wiecej szczegolow:
https://shops.audi.com/de_DE/web/zubeho ... 1231#c3378
Badz zazdwon po prostu do ASO i dowiedz sie sam

- mariusz.pl
- Forum Audi A6 / A7
Przyłączę się do wątku, bo mam dokładnie takie same graty:) Przy czym, jeśli rzeczywiście jest teraz taka promocja letnia w ASO na mapę 2013 to chyba się skuszę... Zwłaszcza, że cena poza ASO za taką operację jest niewiele mniejsza...
Ale mam jeszcze kilka pytań właśnie do tego MMI 3G z HDD:
- Chciałbym zrobić update oprogramowania do ostatniej wersji. W MMI 2G polegało to po prostu na pojechaniu do ASO, kupieniu płytki za 20zł wrzuceniu jej do auta, poczekaniu 1h i po wszystkim. Czy tak samo to wygląda w przypadku tego MMI? Coś też słyszałem, że w tej wersji po aktualizacji pojawi się do wyboru też PL język?
- Czy znacie inne jakieś fajne 'tweak'i' MMI 3G - co tam można by odpalić fajnego (np. widziałem u jednego z kolegów temperaturę oleju wyświetlaną na FISie).
Ale mam jeszcze kilka pytań właśnie do tego MMI 3G z HDD:
- Chciałbym zrobić update oprogramowania do ostatniej wersji. W MMI 2G polegało to po prostu na pojechaniu do ASO, kupieniu płytki za 20zł wrzuceniu jej do auta, poczekaniu 1h i po wszystkim. Czy tak samo to wygląda w przypadku tego MMI? Coś też słyszałem, że w tej wersji po aktualizacji pojawi się do wyboru też PL język?
- Czy znacie inne jakieś fajne 'tweak'i' MMI 3G - co tam można by odpalić fajnego (np. widziałem u jednego z kolegów temperaturę oleju wyświetlaną na FISie).