Auto posiada dołożoną nawigacje MMI 3G PLUS (poprzedni właściciel ją dołożył), do wczoraj wszystko było w porządku lecz wyłączyłem auto i gdy po chwili przyszedłem odpaliłem to MMI już się nie włączyło. Problem polega na tym, że wyświetli się tylko logo MMI, odpali się ekran z nawigacją na ułamek sekundy, "dojdzie" do 1% i wyłączy się, panel środkowy nie jest podświetlony. Próbowałem resetować tymi trzema przyciskami - to samo. Panel sterujący w w schowku teoretycznie jest sprawny, ponieważ gdy zresetuję coś tam się dzieje w środku i słychać jak płyta się kręci, też nie ma problemów z wysuwaniem płyt i ich ładowaniem.
Teraz pytanie, co wymienić? Czy radio które znajduje się z tyłu, czy ten panel sterujący w schowku? Domyślam się, że bez odczytów z komputera pewnie mi nie będziecie w stanie pomóc ale chociaż trochę mnie nakierujecie co mogło się zepsuć. Dodam też, że wczoraj podczas jazdy kilkukrotnie wyświetliła mi się informacja, że MMI się wyłączy jakby przeszło w stan uśpienia i włączyło się jakieś radio.
Sprawdziłem bezpieczniki - są w porządku. Porobiłem zdjęcia wszystkiego żeby przybliżyć wam co mam w tym samochodzie.

Pozdrawiam, Tomek