MMI 2g nie widzi moich płyt z mapami
Uwierz mi, że nagrywam jako obraz... Znam się akurat wystarczająco i wystarczająco jestem obcykany w temacie ale ta nawigacja mnie przerasta. Mogę tylko zaznaczyć, że obraz jest na pewno nagrany jako obraz a nie plik iso na płycie. Jakby był to plik iso na płycie to nawigacja dalej by tego nie widziała 

Już działa... Wrzuciłem jedną z pierwszych płyt które nagrałem i pomimo rys (walała się w bagażniku bo nie miała już działać) odpaliła lecz wolno się ładowała (przez rysy) . Problemem mogła być wersja map z 2015 które wypalałem na nowych płytach bo ta z bagażnika była 2016 i odpaliła więc nagrałem nową i też śmiga. Dziękuję wszystkim serdecznie za chęci 

Witam
Mam do was pilną prośbę. Możecie dać dokadną instrukcję jak nagrywać mapy aby działały ? Na jakich płytach...
Nagrałem na Verbatim DVD+R w trybie nagrywarki BookType jako DVD-ROM i niestety nawi nie widzi map. Oryginalne jakieś stare jakie mam odczytuje bez problemu. Moze ustawic BookType na DVD+R ? Może to jest problem ? Nagrywałem nero z najniższą prędkościa jako obraz. Proszę o pilną pomoc.
Mam do was pilną prośbę. Możecie dać dokadną instrukcję jak nagrywać mapy aby działały ? Na jakich płytach...
Nagrałem na Verbatim DVD+R w trybie nagrywarki BookType jako DVD-ROM i niestety nawi nie widzi map. Oryginalne jakieś stare jakie mam odczytuje bez problemu. Moze ustawic BookType na DVD+R ? Może to jest problem ? Nagrywałem nero z najniższą prędkościa jako obraz. Proszę o pilną pomoc.
WItam mam podobny problem jak koledzy z nagrywaniem plyt z mapami .
Co prawda dopiero dzis zrobilem aktualizacje z softu 1200 (tak dobrze widzicie) do 5570 z pl menu
Org plyta z 2011 roku smiga a nowe 2018 i 2017 nie dzialaja wyskakuje komunikat aby sprawdzic dvd nawigacji...
Macie jakies pomysly jak wyczyscic naped nawigacji by mialo to rece i nogi ?
Co prawda dopiero dzis zrobilem aktualizacje z softu 1200 (tak dobrze widzicie) do 5570 z pl menu
Org plyta z 2011 roku smiga a nowe 2018 i 2017 nie dzialaja wyskakuje komunikat aby sprawdzic dvd nawigacji...
Macie jakies pomysly jak wyczyscic naped nawigacji by mialo to rece i nogi ?
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Przemek
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0TDI 140KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Koledzy i koleżanki
ja nagrałem mapy na płycie DVD-RW (wielokrotnego zapisu) Verbatima na napędzie w laptopie i niestety ale nawi mapy nie odczytała.
Dalej wypaliłem na płycie SONY DVD+R kupionej w sklepie (nie market). Wypalona na czytniku od kompa stacjonarnego z prędkością 4x za pomocą ImgBurn.
Nawi od razu wykryła nowe mapy i jak na razie czyta bez problemu. A soft w audi mam jeszcze stary. Nie pamiętam nr ale to jest jeszcze z trójką z przodu.

Dalej wypaliłem na płycie SONY DVD+R kupionej w sklepie (nie market). Wypalona na czytniku od kompa stacjonarnego z prędkością 4x za pomocą ImgBurn.
Nawi od razu wykryła nowe mapy i jak na razie czyta bez problemu. A soft w audi mam jeszcze stary. Nie pamiętam nr ale to jest jeszcze z trójką z przodu.