a jest szansa dostać to od CIEBIEmaciekpkow pisze:Mam polski i gada jak Polak.
MMI 2g MAPY i Aktualizacje
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Maciek
- Rocznik: 2004
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Wojtek
- Rocznik: 2015
- Moje auto: A6 C7
- Silnik: 2.0 TDI 136KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Maciek
- Rocznik: 2004
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: hmm?
- Rocznik: 2021
- Moje auto: Inne
- Nadwozie: Inne
- Silnik: 4.2 360KM
- Napęd: Brak
- Skrzynia: Brak
- Paliwo: Brak
- Kontakt:
Z tego co pamiętam to rok 2013 był jeszcze na jednej. Możesz też użyć nowszej mapy z mercedesa, ona jest na jednej płycie i jest cała europa.crutmik23 pisze:Witam, moglby mi ktos przypomniec z ktorego roku byly mapy europy na pojedynczym dvd? Mam na mysli to ze wiekszosc europy byla na jednej plytce.
Chcialbym wrocic do jednej plytki podrozujac z uk do pl ze wzgledu na problem z napedem ktory nie lubi oddawac plyty. Dzieki pozdrawiam
Witam,
Po wrzuceniu płyty nagranej już kilka razy różnymi sposobami MMI wyświetla "proszę włożyć płytę z mapami". Wkładam ponownie płytę ze starymi mapami i wszystko gra. Co może być przyczyną? Załączam zrzut tego co jest na płytkach (w 2018 są dwa dodatkowe pliki). A może sama nazwa płyty musi mieć jakiś konkretny opis?
W nocy wyjeżdżam w dłuższą trasę i miło było by mieć zaktualizowaną navi.
Proszę o pomysły
Po wrzuceniu płyty nagranej już kilka razy różnymi sposobami MMI wyświetla "proszę włożyć płytę z mapami". Wkładam ponownie płytę ze starymi mapami i wszystko gra. Co może być przyczyną? Załączam zrzut tego co jest na płytkach (w 2018 są dwa dodatkowe pliki). A może sama nazwa płyty musi mieć jakiś konkretny opis?

W nocy wyjeżdżam w dłuższą trasę i miło było by mieć zaktualizowaną navi.
Proszę o pomysły
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Pozdrawiam
Irek
Irek
crutmik23 napisał/a:
Witam, moglby mi ktos przypomniec z ktorego roku byly mapy europy na pojedynczym dvd? Mam na mysli to ze wiekszosc europy byla na jednej plytce.
Chcialbym wrocic do jednej plytki podrozujac z uk do pl ze wzgledu na problem z napedem ktory nie lubi oddawac plyty. Dzieki pozdrawiam
Z tego co pamiętam to rok 2013 był jeszcze na jednej. Możesz też użyć nowszej mapy z mercedesa, ona jest na jednej płycie i jest cała europa.
Dzieki za info,
moze ma ktos link do map 2013?
dzieki pozdrawiam
Witam, moglby mi ktos przypomniec z ktorego roku byly mapy europy na pojedynczym dvd? Mam na mysli to ze wiekszosc europy byla na jednej plytce.
Z tego co pamiętam to rok 2013 był jeszcze na jednej. Możesz też użyć nowszej mapy z mercedesa, ona jest na jednej płycie i jest cała europa.
Dzieki za info,
moze ma ktos link do map 2013?
dzieki pozdrawiam
- zorrek67
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: dariusz
- Rocznik: 2006
- Silnik: 3.0 BMK 224KM
Navi 2018
Tu ciekawa stronka do ściągnięcia za darmo i sprawdzone i opisane ..Działa
Pozdrawiam
https://www.drive2.com/l/495126304857785088/

Pozdrawiam
https://www.drive2.com/l/495126304857785088/

Witam. Brat kupił audi a6 c6 z 2006. MMi 2G
Poprzedni właściciel wgrywał już firmware 5150 z polskim menu i teraz nie działa Mapa navi , BT oraz nie graja wszystkie głośniki jak by ktoś zaktualizował system boose które jest w aucie
Nie działały tez klawisze na kierownicy ale to ogarnięte. Wywalone było kodowanie multifunkcji
Chcieliśmy wgrać soft cd2 który odpowiada za BT ale system pokazuje literkę N przy Handyvorb2 czyli Bt nie będzie aktualizowany ?
Czy jest wogóle możliwość przywrócenia boose do normalnego stanu i co zrobić z cala reszta?
Czy wgrywać cały soft od cd1 do cd2 jeszcze raz plus polskie menu?
Dlaczego przy wrzuceniu cd2 na samym dole nie było start download tylko Rozpoczęcie ładowania?
Czy system bose w mmi 2g tez musi zostać odznaczone przed instalacja w user definition zielonego menu ?
Wiem ze cd2 od BT powinno wgrywać się dwa razy ale nie mam opcji start download
Mam nadzieje ze ktoś mądrzejszy podpowie co z tym fantem zrobić !?
Poprzedni właściciel wgrywał już firmware 5150 z polskim menu i teraz nie działa Mapa navi , BT oraz nie graja wszystkie głośniki jak by ktoś zaktualizował system boose które jest w aucie
Nie działały tez klawisze na kierownicy ale to ogarnięte. Wywalone było kodowanie multifunkcji
Chcieliśmy wgrać soft cd2 który odpowiada za BT ale system pokazuje literkę N przy Handyvorb2 czyli Bt nie będzie aktualizowany ?
Czy jest wogóle możliwość przywrócenia boose do normalnego stanu i co zrobić z cala reszta?
Czy wgrywać cały soft od cd1 do cd2 jeszcze raz plus polskie menu?
Dlaczego przy wrzuceniu cd2 na samym dole nie było start download tylko Rozpoczęcie ładowania?
Czy system bose w mmi 2g tez musi zostać odznaczone przed instalacja w user definition zielonego menu ?
Wiem ze cd2 od BT powinno wgrywać się dwa razy ale nie mam opcji start download
Mam nadzieje ze ktoś mądrzejszy podpowie co z tym fantem zrobić !?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Shaqal wiem ze masz spora wiedze w tym temacie wiec może udzielił byś mi więcej podpowiedzi. ?shaqal pisze:Masz wgrany ostatni soft do bluetooth, więc nie ma nic wyżej
Skoro soft jest aktualny to dlaczego nie działa BT i ksiażka telefoniczna? BT nie wynajduje telefonów a telefony nie wynajdują żadnego modułu z Audi
Co zrobić teraz z niedziałającym systemem Boose ? Czy przy instalacji firmware musi być Boose odznaczone przez user definition tak jak przy aktualizacji MMi 3G High ?