MMI 2g jak słuchać radia bez włączonego zapłonu?
MMI 2g jak słuchać radia bez włączonego zapłonu?
Witam, mam pytanie jak mogę włączyć mmi bez włączonego zapłonu? obecnie po wyjęciu kluczyka i naciśnięciu przycisku on mmi tylko się zaświeca pokazuje się logo audi i gaśnie, zaczyna działać dopiero po włączeniu zapłonu. Jak mogę to ustawić, czy potrzebuje vaga czy w ustawieniach jakoś? pozdrawiam
Witam kamil666 dzięki za filmik, sorki ze tak późno odpisuje ale dopiero nabyłem odpowiedni kabelek do mojego autka
teraz to się będzie działo
. niestety moje ustawienia mmi są takie same i po wyłączeniu zapłonu wszystko gaśnie i nie mogę włączyć. dopiero zaczynam zabawe w zielonym menu więc chce być ostrożny żeby nie namieszać za bardzo. może ktoś ma jeszcze inne sugestie lub wskazówki dotyczące ustawienia mmi? pozdro
[ Dodano: 2015-02-20, 09:46 ]
Małe sprostowanie, po wyłączeniu zapłonu nie włącza się MMI, co za tym idzie radio. Przy próbie odpalenia pojawia się tylko ekran startowy MMI i gaśnie, tyle. HELP

[ Dodano: 2015-02-20, 09:46 ]
Małe sprostowanie, po wyłączeniu zapłonu nie włącza się MMI, co za tym idzie radio. Przy próbie odpalenia pojawia się tylko ekran startowy MMI i gaśnie, tyle. HELP

-
- Forum Audi A6 / A7